查看完整版本: [-- 本會08(下半年)活動表 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 本會08(下半年)活動表 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2008-08-01 22:11

本會08(下半年)活動表

08年請各位會員準備

9.21-25   大連全國釣魚錦標賽

10.11-14 淅江舟山國際釣魚邀請賽

10         淅江洞頭國際釣魚邀請賽

10.4-5     康體會秋磯會員賽

11.14-18   韓國亞細亞釣魚大會

12.6-7     2008回歸盃

各位運動員努力,加油....

青木 2008-08-01 22:29

uncle 2008-08-01 22:32

andyleong 2008-08-01 22:37

石頭 2008-08-01 22:47
釣魚痴,要攞定假啦

chon 2008-08-01 22:49
0.0"

而家個會攪d活動唔係長途賽就係要過夜,都冇左以前d即日賽,邊有咁多假丫。
有時見你地攪塘釣又冇通知..................攪到成年都參加唔到活動,真係想退會。

沙立皇 2008-08-02 00:11

路過... 2008-08-02 00:50

蒜子 2008-08-02 02:33
引用第6樓2008-08-01 23:57發表的“”
而家個會攪d活動唔係長途賽就係要過夜,都冇左以前d即日賽,邊有咁多假丫。
有時見你地攪塘釣又冇通知..................攪到成年都參加唔到活動,真係想退會。

鬼會員請息怒,就有關問題及另有多位會員提出寶貴意見,已於上星期召開理事會,下半年漁季將會有更多釣魚活動。

但有關於塘釣已經在比賽前於漁網發佈http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=22840

本會每次活動及消息均會以手機短訊或網站發佈消息,收不到手機短訊也可能是網路接收有關或機主轉了電話號碼,如上述兩項均沒有問題出現,也即電話號碼錯唔,請與(理事長聯繫 66827712 更正號碼)不便之處敬請原諒。

各位會員如有寶貴意見提出,歡迎在網上發佈或至電聯絡,好讓我們做得更好...多謝大家

FM 2008-08-02 07:39

任我行 2008-08-02 09:31
引用第4樓石頭2008-08-01 22:47發表的“”
釣魚痴,要攞定假啦

釣魚痴,我攞左假啦.....你呢??釣魚痴,我攞晒假啦.....你呢??

任我行 2008-08-02 09:42
釣魚痴,要攞定假啦

不過太多活動啦.過穩!過穩! 去哂下半年吾洗返工lu

嗱...你話我知去邊個, 我一定同你去

石頭 2008-08-02 10:23
引用第12樓任我行2008-08-02 09:42發表的“”

不過太多活動啦.過穩!過穩! 去哂下半年吾洗返工lu

嗱...你話我知去邊個, 我一定同你去

全部都想去,有一些是星期六,日,就?用請假,你呢,

任我行 2008-08-02 12:53
引用第13樓石頭2008-08-02 10:23發表的“”

全部都想去,有一些是星期六,日,就?用請假,你呢,

當然全部都想去啦 ,有時d活動都係星期日, 吾過夜嘅活動我自己都識去啦,咁開心一齊去釣魚最低死..係同釣魚痴去嘛, 一定笑爆肚

喂! 釣魚痴~我收到短訊通知後, 已經申請攞假, 希望批啦! 你呢? 攞假未?

蒜子 2008-08-02 23:02

longwai 2008-08-03 23:01
好野 頂啊 好多節目 正啊 又有玩

任我行 2008-08-05 17:40
釣魚痴,要攞定假啦

喂! 釣魚痴 你攞假未 嗱嗱林.攞假啦...

我就批哂假啦...全部都去到, 聽朝開始食公仔麵,儲錢去釣魚

財叔 2008-08-05 19:04
我右去,聽日開始唔出街,錦就有好多假啦:嘻嘻!

財叔 2008-08-05 19:06
你唔洗温魚痴,佢去左日本温嫁妹。

任我行 2008-08-06 03:11
引用第19樓財叔2008-08-05 19:06發表的“”
你唔洗温魚痴,佢去左日本温嫁妹。

佢去左日本温嫁妹...???   咁串......下川妹吾温 温嫁妹

PIERRE 2008-09-01 03:29
引用第6樓鬼於2008-08-01 23:57發表的  :

longwai 2008-09-15 01:05
小弟 有事一問 係吾係只要係會員 就可以參加 10月 11-14號 淅江舟山國際釣魚邀請賽 係邊度報名??

longwai 2008-09-15 01:06
同埋 這個 10   淅江洞頭國際釣魚邀請賽  是不是10月10號啊???

釣魚痴 2008-09-17 10:09
引用第  11  樓  任我行  於  2008-08-02 09:31  發表的 :

釣魚痴,我攞左假啦.....你呢??釣魚痴,我攞晒假啦.....你呢??

我有假、到時見.

任我行 2008-09-22 03:13
引用第  24  樓  釣魚痴  於  2008-09-17 10:09  發表的 :

我有假、到時見.

你係新釣魚痴..定舊釣魚痴先

釣魚痴 2008-09-22 19:58
引用第  25  樓  任我行  於  2008-09-22 03:13  發表的 :

你係新釣魚痴..定舊釣魚痴先

10月7日几點飛机、最好晚些.

查看完整版本: [-- 本會08(下半年)活動表 --] [-- top --]