查看完整版本: [-- 系澳门细湖最好用几号GE浮波啊?? --]

-> 浮 游 磯 釣 -> 系澳门细湖最好用几号GE浮波啊?? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

terry 2005-09-01 18:42

系澳门细湖最好用几号GE浮波啊??

比D仪见........................

光頭死神 2005-09-03 12:55
你想用幾b或者幾號都得 ga la ~~ 反正又無流既 ~~ 睇下你用咩餌, 要拋幾遠之嗎 ~~~~

Ar保 2005-09-03 13:00
近岸用手竿釣蝦仁或面包蟲,用串標或棒形標仔,好過引架,可以釣到好多魚種

RE:光頭,你上吾上到QOOS.COM呀在北京?我吾知點解上吾到的!!

光頭死神 2005-09-03 13:04
我都上唔到喎 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ar保 2005-09-03 13:08
噢......咁實係QOOS問題了,激屎我

光頭死神 2005-09-03 13:15
但係我問過康師傅 , 佢話上到無問題喎 ~~~
我仲以為係中國封左qoos 唔俾上添 ~~

Ar保 2005-09-03 13:26
呢排係有D問題囉,我係上到架,不過LOAD極都係得上面D圖,D文章都LOAD吾到出來,試過2部電腦都係咁

光頭死神 2005-09-03 13:27
我完全係同你一模一樣既情況喎 ~~~ 真係激到我死 !!!!!

犬齒鮪 2005-09-03 14:05
qoos既網站有問題,我都上不到。

光頭死神 2005-09-03 14:09
希望快 d 整返好la .....

阿叉 2005-09-04 12:43
咁..到底qoos出左d咩問題呀??

1魚 2005-09-04 14:07
我都上唔到qoos呀~

阿叉 2005-09-04 14:11
吓~??我地上到wo..

1魚 2005-09-04 14:19
塞車的原因吧~好在我地e種系統唔怕~打開得好快!

光頭死神 2005-09-04 14:21
唔似..... 我覺得佢似係逢係外地登入既都有問題 , 本地登入就無事 ~~
你唔覺全部都係非澳門既用戶都登入唔到既咩 ??

阿叉 2005-09-04 14:22
哦~咁又係..qoos資料太多..

光頭死神 2005-09-04 14:24
關資料多咩事.............

阿叉 2005-09-04 14:27
資料多唔係會load得更慢ga咩??

Ar保 2005-09-04 14:32
咁都吾明??真係吾知點話你知好........

光頭死神 2005-09-04 14:41
話佢知 1+1=2 law ~~~~

阿叉 2005-09-04 14:48
~.~..咁即係點呀..唔明wo..#_#

查看完整版本: [-- 系澳门细湖最好用几号GE浮波啊?? --] [-- top --]