查看完整版本: [-- 售SUBARU IMPREZA 1500cc 自動波 --]

-> 車 天 車 地 -> 售SUBARU IMPREZA 1500cc 自動波 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞神 2008-07-15 21:27

售SUBARU IMPREZA 1500cc 自動波

已售

1魚 2008-07-15 21:30
買尼去路環釣魚都好,可惜我仲未返澳門住

阿B 2008-07-15 21:46
車都賣........

傑仔 2008-07-15 21:48
唔好怕羞啦..睇岩d咩新裝備新武器呀

亞神 2008-07-15 21:50
引用第2樓阿B2008-07-15 21:46發表的“”
車都賣........

換左車呀,今日第一日泊街,煩到我死2個小時又要去入錶,有朋友教泊新口岸停車場唔使錢,泊48小時要出一出車,入返去又可泊48小時。

高比 2008-07-15 21:50
冷氣夠晒凍我都坐過!! 內外都好新淨,代步一流!

肥仔 2008-07-15 21:52
掃把佬.......

亞神 2008-07-15 21:58
引用第5樓高比2008-07-15 21:50發表的“”
冷氣夠晒凍我都坐過!! 內外都好新淨,代步一流!

仲好講昨晚你教我....我地屋企附近d唔使入錢d位,等了成個鐘d人都唔出車,之後泊入錶位煩到我死。

chon 2008-07-15 22:00
mf 湯得嫁啵

高比 2008-07-15 22:02
引用第7樓亞神2008-07-15 21:58發表的“”

仲好講昨晚你教我....我地屋企附近d唔使入錢d位,等了成個鐘d人都唔出車,之後泊入錶位煩到我死。

應該係人的問題..我周時都泊到..... 有車位的人係好難找到街位的...世事往往都好公平

你冇去柏蕙泊下?財神戈度以前好似係48小時FREE.而家24時呀?

亞神 2008-07-15 22:06
引用第9樓高比2008-07-15 22:02發表的“”

應該係人的問題..我周時都泊到..... 有車位的人係好難找到街位的...世事往往都好公平

你冇去柏蕙泊下?財神戈度以前好似係48小時FREE.而家24時呀?

打錯,現在都是48小時thank

海狗 2008-07-15 22:08
仲乜拍係狗房側邊呀..係唔係準備去打瘋狗針呀....

sang 2008-07-15 22:17
引用第11樓海狗2008-07-15 22:08發表的“”
仲乜拍係狗房側邊呀..係唔係準備去打瘋狗針呀....

海狗先打瘋狗針

FM 2008-07-15 23:38

亞神 2008-07-15 23:39
引用第12樓sang2008-07-15 22:17發表的“”

海狗先打瘋狗針

聽日就促佢去打瘋狗針,亂咁吠病發先兆

路過... 2008-07-15 23:44
阿神終於出手啦.......

青木 2008-07-15 23:45
以前覺得掃把佬好有型 e+就........

阿紫姑娘 2008-07-16 15:44
掃把佬喎

查看完整版本: [-- 售SUBARU IMPREZA 1500cc 自動波 --] [-- top --]