查看完整版本: [-- 大出血有相睇 --]

-> 車 天 車 地 -> 大出血有相睇 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

PIERRE 2008-07-11 02:30

大出血有相睇

4V...GTR....RS100...毒蛇白銑鐵管$1680送T/T朱一套及朱盒一個...每週只限六套,數量有限,回復從速,文字凡漁樂網會員回復留貨,再減一百......................................................................................................進一車行啓

FM 2008-07-11 06:30

tony 2008-07-11 11:37
靚就幾靚,不過我部係jr 50, 冇得玩~

石頭 2008-07-11 12:54
是否包安裝

肥仔 2008-07-11 16:22
有冇 d for ZX or EVO 用的?

葉子的離開 2008-07-11 16:23
借支比我玩下得唔得呀? 等我試下距d聲正唔正噶

achong 2008-07-11 18:31

阿七 2008-07-11 19:46

青木 2008-07-11 21:34
幾靚.....隻狗..

PIERRE 2008-07-14 01:34
l68○包安裝........

PIERRE 2008-07-14 01:40
JR都有,不過要198○

PIERRE 2008-07-14 01:46
葉子的離開.................你唔去德安問下...................借支比我玩下得唔得呀? 等我試下距d聲正唔正噶

你唔叫呀七借個頂班搞備你去釣一釣試下順唔順

葉子的離開 2008-07-14 02:00
引用第11樓PIERRE2008-07-14 01:46發表的“”
葉子的離開.................你唔去德安問下...................借支比我玩下得唔得呀? 等我試下距d聲正唔正噶

你唔叫呀七借個頂班搞備你去釣一釣試下順唔順

你d野唔比人玩過又點知掂唔掂呢~~~~唔比人地玩過人地又點知道值唔值得帮你買呀! 做生意唔可以甘大火氣的....要客人滿意先至系皇道

PIERRE 2008-07-15 01:31
人地話你女朋友靚,你又借備人試下

葉子的離開 2008-07-15 01:49
引用第13樓PIERRE2008-07-15 01:31發表的“”
人地話你女朋友靚,你又借備人試下

甘又唔系呢個意思喔~~~~等於你未結婚前唔試過你的女人先! 又點知值唔值得跟她結婚呢~ 最怕結婚後先發現她的身體很多缺陷呢! 唔比試可以有唔結婚的權利嘎~~~誰怕誰呀!

查看完整版本: [-- 大出血有相睇 --] [-- top --]