查看完整版本: [-- 專欄更名公告 --]

-> 公 告 事 務 -> 專欄更名公告 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-06-15 11:29

專欄更名公告

原專欄"贊助商專區",更名為"業務商專區"

其專欄管理人之用戶頭銜"贊助商",更名為"業務商戶"

專欄和管理人員功能並沒有任何更改~

歡迎釣魚業界使用我們的網絡功能,發佈正確的商業訊息,或開設個別商戶專欄(商戶專欄暫時只開放澳門用戶)

高比 2008-06-15 11:37
百花齊放!我地多D新的釣具釣魚用品的資訊可以睇!

濠江之花 2008-06-15 11:41
我想問一下開專欄收唔收錢,會唔會e家話唔收,遲d改制度要收錢

高比 2008-06-15 11:46
澳門漁樂網係一個開放的,自由的,和諧的,非牟利的釣魚人交流平台!

1魚 2008-06-15 11:56
引用第2樓濠江之花2008-06-15 11:41發表的“”
我想問一下開專欄收唔收錢,會唔會e家話唔收,遲d改制度要收錢

只要是本站會員經營的澳門釣具店,及鄰近地區收費魚塘等,都可以免收取任何費用,在本網站開設專欄,本人在此承諾,至少維持至2015年免費使用本網站資源,即7年之內絕對不會收取費用,因為本站並不以營利為開站目的,且暫時無需支付費用請託專人管理後台網絡的維護,同時也是以租用空間的方式,所以網站開支金額不會太高,暫時本人有工作能力,能夠負擔運作費用~
大家可以放心灌水@@

豕者豕者 2008-06-15 11:59

高比 2008-06-15 12:00
2015年...1叔咁早就想退休

您唔係請左好多熱心會員幫手管理咩?個個月發雞幾野做人工架...不過次次都去漁樂場大小枱俾返您

1魚 2008-06-15 12:04
順便提一下,如有些已在本站開設專欄,而未曾學習電腦操作的商戶,歡迎您們隨時請託我們網站任何一位相熟會員代發訊息~~
嘿嘿....相信一包魚鈎或咬鉛就很樂意為您們效勞了

1魚 2008-06-15 12:18
引用第6樓高比2008-06-15 12:00發表的“”
不過次次都去漁樂場大小枱俾返您
[/img]

您地唔識賭姐

高比 2008-06-15 12:19
我好平架咋...教我釣魚就可以了...

1魚 2008-06-15 12:24
我比較貪心一dd~一包太空豆換post20張相,打一百字

高比 2008-06-15 12:31
廿張pp有難度....反而一千幾百字冇問題....

我建議商戶可以就釣具或者釣魚用品作測試後出報告性質的帖,分享一些釣具使用的心得和效果,這樣也就可以比較詳細地介紹要售賣的東西,也可以表現出自己的特色!老是睇日本仔的書上寫的,都唔知真定假,有冇咁堅呀

二马 2008-06-15 12:40
引用第4樓1魚2008-06-15 11:56發表的“”

只要是本站會員經營的澳門釣具店,及鄰近地區收費魚塘等,都可以免收取任何費用,在本網站開設專欄,本人在此承諾,至少維持至2015年免費使用本網站資源,即7年之內絕對不會收取費用,因為本站並不以營利為開站目的,且暫時無需支付費用請託專人管理後台網絡的維護,同時也是以租用空間的方式,所以網站開支金額不會太高,暫時本人有工作能力,能夠負擔運作費用~
大家可以放心灌水@@

1鱼哥哥

青木 2008-06-15 13:23

FM 2008-06-15 13:30
1魚叔,唔好咁早退休,我地支持你

sang 2008-06-15 13:53

有好多新野睇

zoo 2008-06-15 16:32

石頭 2008-06-15 17:42

竹林钓具 2008-06-15 21:32

傑仔 2008-06-15 21:39
引用第8樓1魚2008-06-15 12:18發表的“”

您地唔識賭姐

今日差d又中招..又輸2只雞!
好彩!

查看完整版本: [-- 專欄更名公告 --] [-- top --]