查看完整版本: [-- 贊助會員參加今天佳記比賽一事 --]

-> 會 員 互 動 -> 贊助會員參加今天佳記比賽一事 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-06-14 19:07

贊助會員參加今天佳記比賽一事

不好意思~原意是本網中之會員活動基金,撥出贊助今天參加比賽的本網會員,每位補貼各20元,現在因出現一點口誤,以致未能一一當時分發各位會員,現經商議,就當如獲得補助的會員,合力捐至澳門紅十字會賑災,相信大家不會介意吧~為善最樂....做好事,釣好魚

以下是原本獲補貼而未能領取的會員名單

1_海狗
2_肥仔
3_~WENG~
4_Tom
5_barry
6_米囝
7_宮本
8_青木
9_jacky
10_dacky
11_夜行者
12_東道主
13_高比
14_sang哥
15_服部半藏
16_司令
17_天魔
18_Monster
19_小釣手
20_安仔
21_丁蟹

代四川受災同胞感謝您們!!

不日之內會補捐500元至澳門紅十字會,到時再post收據通知大家

原帖:http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=22693

zoo 2008-06-14 19:10
冇問題啦!為善最樂嘛!

路過... 2008-06-14 19:11

高比 2008-06-14 19:17

好事!

服部半藏 2008-06-14 19:22
為善最樂~

sang 2008-06-14 19:48
多謝佳記魚塘

高比 2008-06-14 19:50
多謝佳記魚場.又有比賽又做左善事!雙得益章!

白立 2008-06-14 19:50
做好事,好心有好報。

安仔 2008-06-14 20:00
冇問題

1魚 2008-06-14 20:01
今日邊個好彩拿到500蚊的

高比 2008-06-14 20:02
返本囉~~ 仲抽埋一舊油...冇天理...真係改好網名好重要

FM 2008-06-14 20:15

阿B 2008-06-14 20:15
為善最樂

米囝 2008-06-14 20:42
乐意之至了,,,原来今日高比兄就响我隔离,,,番黎睇番D相先知,琴晚睇波睇通顶,,SHORT鬼晒

高比 2008-06-14 20:45
引用第13樓米囝2008-06-14 20:42發表的“”
乐意之至了,,,原来今日高比兄就响我隔离,,,番黎睇番D相先知,琴晚睇波睇通顶,,SHORT鬼晒

吓...
點解您唔叫住我呀?
我都唔知.我都係要一睹米兄您風采先冒住雷雨來架...
今朝太好訓,差d唔想起身!  

米囝 2008-06-14 21:02
引用第14樓高比2008-06-14 20:45發表的“”

吓...
點解您唔叫住我呀?
我都唔知.我都係要一睹米兄您風采先冒住雷雨來架...
.......

我带住顶黑色帽,,白色衫,,入边着住件绿色衫噶,,我今朝黎果阵都无落水,一过珠海大桥就黎料了,呵,我开头都觉得有少少面熟了,,,不过就系吾好意思,怕认错人,哈哈,,你走左无久我先至破龟咋,,,吓得我,以为甘都要龟添了,,,,,

高比 2008-06-14 21:07
引用第15樓米囝2008-06-14 21:02發表的“”

我带住顶黑色帽,,白色衫,,入边着住件绿色衫噶,,我今朝黎果阵都无落水,一过珠海大桥就黎料了,呵,我开头都觉得有少少面熟了,,,不过就系吾好意思,怕认错人,哈哈,,你走左无久我先至破龟咋,,,吓得我,以为甘都要龟添了,,,,,

唔使怕認錯人,因為我面皮都幾厚的..哈哈
我臨走前五分鐘先破龜!好再...

您抽唔抽到獎呀!

有時間落來珠海再玩過!

阿七 2008-06-14 21:10
引用第10樓高比2008-06-14 20:02發表的“”
返本囉~~ 仲抽埋一舊油...冇天理...真係改好網名好重要

收到風好似宫本兄嬴咗5舊+100利是喎!係咪真架????
係就真係返本啦

高比 2008-06-14 21:14
引用第17樓阿七2008-06-14 21:10發表的“”

收到風好似宫本兄嬴咗5舊+100利是喎!係咪真架????
係就真係返本啦

珍珠都冇咁真....我睇住佢攞條魚埋來架...頂..順手從抽埋舊油!!!!

本來...這一切一切..都是我的 ...改左個好名叫返本係唔同D

傑仔 2008-06-14 21:18
引用第18樓高比2008-06-14 21:14發表的“”

珍珠都冇咁真....我睇住佢攞條魚埋來架...頂..順手從抽埋舊油!!!!

本來...這一切一切..都是我的 ...改左個好名叫返本係唔同D

算啦.....

阿B 2008-06-14 21:20
引用第18樓高比2008-06-14 21:14發表的“”

米囝 2008-06-14 21:20
引用第16樓高比2008-06-14 21:07發表的“”

唔使怕認錯人,因為我面皮都幾厚的..哈哈
我臨走前五分鐘先破龜!好再...

.......

我因为朝早水深调得吾岩,离底20CM左右,下午改拖底,咬到飞起,临走还连走三口,激死我,想稳条收工鱼都吾得,奖就梗系抽到了,,我张飞比我朋友去领奖之嘛,,抽左个头盔,,另外两个朋友就中一旧水,同个斗魂波波,,个波波我开头还想昆距卖左距黎请吃饭添,距话几钱都吾卖噶了,哈哈,留为纪念和,至于黎珠海玩过,呢个月睇黎都吾得噶了,因为好多也要做啊,要等到下个月先可以偷走出黎再玩了,哈哈

高比 2008-06-14 21:30
下個月見啦...哈哈!

粒頭痕波波值三舊以上!梗係唔賣啦!出海磯釣好好用!我恨抽獎抽中好耐啦,一直無份,自己買來拋落海又唔捨得!如果俾我抽中我一定次次出礁都用佢!割左都唔怕肉赤!

引用第21樓米囝2008-06-14 21:20發表的“”

我因为朝早水深调得吾岩,离底20CM左右,下午改拖底,咬到飞起,临走还连走三口,激死我,想稳条收工鱼都吾得,奖就梗系抽到了,,我张飞比我朋友去领奖之嘛,,抽左个头盔,,另外两个朋友就中一旧水,同个斗魂波波,,个波波我开头还想昆距卖左距黎请吃饭添,距话几钱都吾卖噶了,哈哈,留为纪念和,至于黎珠海玩过,呢个月睇黎都吾得噶了,因为好多也要做啊,要等到下个月先可以偷走出黎再玩了,哈哈

高比 2008-06-14 21:34
引用第20樓阿B2008-06-14 21:20發表的“”

唔準笑!!!!為左此時我心情好差,我諗下我都要改下個名先!

司令 2008-06-14 21:37
也许这样更有意义了!

米囝 2008-06-14 21:45
系了,顺手问下,佳记平时系点样收费同有乜规定噶?

高比 2008-06-14 21:56
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=19560
好清楚架
引用第25樓米囝2008-06-14 21:45發表的“”
系了,顺手问下,佳记平时系点样收费同有乜规定噶?

青木 2008-06-14 22:37

天文台 2008-06-14 22:57
^0^ka ka 多謝 高比兄 抽中我先

==好彩到左最後都唔洗龜番來

=="岩岩訓醒好累ar

蒜子 2008-06-15 00:11

釣武者 2008-06-15 03:34
引用第5樓sang2008-06-14 19:48發表的“”
多謝佳記魚塘

生哥

高比 2008-06-15 08:19
引用第28樓天文台2008-06-14 22:57發表的“”
^0^ka ka 多謝 高比兄 抽中我先

==好彩到左最後都唔洗龜番來

.......

哈哈!大家都好運姐...有緣抽中您.哈哈.我都差唔多龜.

咁好訓,我尋日要返工先,今朝又要追返早....精神呀!

查看完整版本: [-- 贊助會員參加今天佳記比賽一事 --] [-- top --]