查看完整版本: [-- (下架)义卖..............多多支持!支持! --]

-> 愛 心 列 車 -> (下架)义卖..............多多支持!支持! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

细彭 2008-05-21 23:07

(下架)义卖..............多多支持!支持!

我都希望可以为四川灾民出一分力,希望大家支持!小弟捐出全新BBX SPECIAL 1.5 斜方圈白棍一枝.注:(买后从未出过鸿祥渔具门口)(不设看竹)$4300 (请用红十字会捐款收据交收,取货地点为鸿祥渔具。)

見血方休 2008-05-22 00:58
樓主做得好!
支竿我用唔著
但係好欣賞你嘅所為
我希望出一分力----墊底$1000
即係邊個啱用可以$3300買返屋企
既可做善事又可低價買靚竹,請大家頂力支持
損款單我星期六會交到鴻祥

Monster 2008-05-22 01:04
支持下你先....

ckip 2008-05-22 01:53
支持.......

细彭 2008-05-22 02:40
引用第1楼见血方休2008-05-22 00:58发表的“”
楼主做得好!
支竿我用唔着
但系好欣赏你嘅所为
我希望出一分力----垫底$1000
即系边个啱用可以$3300买返屋企
.......

多谢师兄支持!如果鱼杆可顺利捐出,小弟再捐出全新TECHNIUM MG WHITE SPECIAL C3000D 限量版一只,希望各位出价支持!

路過... 2008-05-22 02:45
頂一下~

sang 2008-05-22 08:00
支持

zoo 2008-05-22 08:09
支持!

吉村千代 2008-05-22 12:20
我想要啊!!!不過要下個星期三先有錢!!

achong 2008-05-22 18:07

jc 2008-05-22 18:14
引用第1樓見血方休2008-05-22 00:58發表的“”
樓主做得好!
支竿我用唔著
但係好欣賞你嘅所為
.......

好!! 好!! 好!!  

jc 2008-05-22 18:16
引用第0樓细彭2008-05-21 23:07發表的“义卖..............多多支持!支持!”
我都希望可以为四川灾民出一分力,希望大家支持!小弟捐出全新BBX SPECIAL 1.5 斜方圈白棍一枝.注:(买后从未出过鸿祥渔具门口)(不设看竹)$4300 (请用红十字会捐款收据交收,取货地点为鸿祥渔具。)

樓主你好型呀!!

二马 2008-05-22 19:12
我代表祖国的人民感谢楼主!!

sang 2008-05-22 19:24
引用第1樓見血方休2008-05-22 00:58發表的“”
樓主做得好!
支竿我用唔著
但係好欣賞你嘅所為
.......

好感動

enkei 2008-05-22 20:38
本人enkei 代表橫琴伍仔塘希望係依一次行動中出小小力 認講细彭兄義買歌支魚竹 希望支魚竹下次伍仔塘再攪比賽用得著

再次多謝细彭兄捐出禮品義買 同見血兄嘅支持! 多謝!

细彭 2008-05-22 21:10
引用第14楼enkei2008-05-22 20:38发表的“”
本人enkei 代表横琴伍仔塘希望系依一次行动中出小小力 认讲细彭兄义买歌支鱼竹 希望支鱼竹下次伍仔塘再搅比赛用得着

再次多谢细彭兄捐出礼品义买 同见血兄嘅支持! 多谢!

多谢横琴伍仔塘鼎力支持!多谢多谢!希望enkei兄以(澳门渔乐网)名誉捐出。再次多谢见血方光兄支持。

enkei 2008-05-22 21:21
细彭兄是不是mop$3300 台頭我會寫 澳门渔乐网 横琴伍仔塘 你放心依件事係做善事嘅! 鸿祥是頭婆都識我嫁!再次多謝二位師兄

明天我會去辨 中國銀行可以嗎? 因為我樓下就有

海狗 2008-05-22 21:21
唔知會唔會用黎做伍仔新塘比賽獎品呢.........

enkei 2008-05-22 21:23
引用第17樓海狗2008-05-22 21:21發表的“”
唔知會唔會用黎做伍仔新塘比賽獎品呢.........

就係下次比賽用

细彭 2008-05-22 21:24
引用第16楼enkei2008-05-22 21:21发表的“”
细彭兄是不是mop$3300 台头我会写 澳门渔乐网 横琴伍仔塘 你放心依件事系做善事嘅! 红祥是头婆都识我嫁!再次多谢二位师兄

明天我会去辨 中国银行可以吗? 因为我楼下就有

OK ! 多谢支持!

细彭 2008-05-22 21:30
引用第11楼jc2008-05-22 18:16发表的“”

楼主你好型呀!!

HI JC LONG TIME NO SEE ^^近况如何?

海狗 2008-05-22 21:31
引用第18樓enkei2008-05-22 21:23發表的“”

就係下次比賽用

代四川災民多謝華安哥............

enkei 2008-05-22 21:41
引用第21樓海狗2008-05-22 21:31發表的“”

代四川災民多謝華安哥............

唔洗客氣 我d都係好小好小嘅心意啫!希望世界各地唔會再有依d災難發生就好

我亦都代表四川災民多謝细彭兄 見血兄!多謝!

路過... 2008-05-22 22:17

zoo 2008-05-22 23:02
謝華安哥!更加謝見血兄和細彭兄!

enkei 2008-05-22 23:07
唔洗客氣 我d都係好小好小嘅心意啫!希望世界各地唔會再有依d災難發生就好

我亦都代表四川災民多謝细彭兄 見血兄!多謝!

enkei 2008-05-23 12:04
今天已獎mop$3300存入俾利喇街中國銀行红十字會户口 係到再次多謝细彭兄嘅熱心義買同見血兄嘅大力支持 多謝兩位。

至於细彭兄熱心義買歌支竹係留番日後伍仔塘再攪比賽給會員嘅獎品 多謝大家!

見血方休 2008-05-24 00:22
已經做咗嘢,聽日交去鴻祥比事頭婆

做到嘢!!!!

zoo 2008-05-24 07:28
多謝見血兄!

jc 2008-05-25 18:34
引用第20樓细彭2008-05-22 21:30發表的“”

HI JC LONG TIME NO SEE ^^近况如何?

未有野做;而且返緊學.....八月左右過來探你地!!O.K

bfd 2008-05-30 20:00
華安哥好嘢!!!!

细彭 2008-05-30 20:19
引用第30楼jc2008-05-25 18:34发表的“”

未有野做;而且返紧学.....八月左右过来探你地!!O.K

hohohohohooh!到时见

细彭 2008-05-30 20:20
引用第27楼见血方休2008-05-24 00:22发表的“”
已经做咗嘢,听日交去鸿祥比事头婆

thx !!!!!

enkei 2008-05-30 20:38
引用第31樓bfd2008-05-30 20:00發表的“”
華安哥好嘢!!!!

捐支竹義買歌個细彭兄仲好嘢呀!

1魚 2008-05-30 21:14
多謝各位師兄們出錢出力......為善最樂......挽救許多困境同胞生命

查看完整版本: [-- (下架)义卖..............多多支持!支持! --] [-- top --]