查看完整版本: [-- 義釣 --]

-> 愛 心 列 車 -> 義釣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

阿B 2008-05-20 02:05

義釣

大家都知道近期四川7.8級大地震,係四川戈到的同胞個個都好慘.所以係呢到都好想大家有錢出錢冇錢出力..去幫助下我地中國的同胞.
      好我講到呢到..入返正題先.(義釣)好都人都想知點解.!因為係咁ge.有三位會員好想好想出錢右出力咁去幫助四川的同胞..(但是指係得我地三戈人係唔夠力量的.)所以e+想我們漁樂網的會員幫幫手唔知大家樂唔樂意去出呢一分力呢.?大家都會問點幫先..好易.就係釣魚.!
    係本月28號星期三..來伍仔釣魚的(每位會員)..會有(沙立皇.enkei.島野釣具)三人各贊助50蚊出來捐款去紅十字會比四川的同胞..姐係話有一位的會員來伍仔塘釣魚就會有150蚊捐款去紅十字會..d咁有意義的事唔洗我講都知點做la..係嗎 右有得玩右可以做到善事荷樂意不為呢..

注;入場費120蚊.飲品.午餐.自負
 (如果當天唔小心炸竹的會員,唔洗唔開心.沙立皇話邊戈炸竹我就捐多100出來做善事

義釣日期為;2008.05.28日 星期三

海狗 2008-05-20 02:50
等我帯多幾枝單頭竹去炸o下先.....

肥仔 2008-05-20 02:50
支持!!!
到時見

兩條魚 2008-05-20 03:05
嚴重支持

阿B 2008-05-20 03:12
引用第1樓海狗2008-05-20 02:50發表的“”

好咁到時睇你表演下....

~WENG~ 2008-05-20 03:20
引用第0樓阿B2008-05-20 02:05發表的“義釣”
大家都知道近期四川7.8級大地震,係四川戈到的同胞個個都好慘.所以係呢到都好想大家有錢出錢冇錢出力..去幫助下我地中國的同胞.
      好我講到呢到..入返正題先.(義釣)好都人都想知點解.!因為係咁ge.有三位會員好想好想出錢右出力咁去幫助四川的同胞..(但是指係得我地三戈人係唔夠力量的.)所以e+想我們漁樂網的會員幫幫手唔知大家樂唔樂意去出呢一分力呢.?大家都會問點幫先..好易.就係釣魚.!
    係本月28號星期三..來伍仔釣魚的(每位會員)..會有(沙立皇.enkei.島野釣具)三人各贊助50蚊出來捐款去紅十字會比四川的同胞..姐係話有一位的會員來伍仔塘釣魚就會有150蚊捐款去紅十字會..d咁有意義的事唔洗我講都知點做la..係嗎 右有得玩右可以做到善事荷樂意不為呢..

注;入場費120蚊.飲品.午餐.自負
.......

好的! 支持 如無意外...到時一定會到... 多謝支持...

zoo 2008-05-20 06:24
支持! 可惜放星期日!

釣魚痴 2008-05-20 07:15
支持.

傑仔 2008-05-20 07:47
又點少得我呢!

ckip 2008-05-20 07:52
支持你....可惜要返學..來唔到............

沙立仔 2008-05-20 07:55
支持支持

傑仔 2008-05-20 07:58
引用第10樓沙立仔2008-05-20 07:55發表的“”
支持支持

支持炸....咁即係去唔去ja!
不過你話唔好我都唔信啦!

財叔 2008-05-20 08:05
我不方便鈎魚,我做義工。要唔要!

白立 2008-05-20 08:20
我支持..一定去..

財叔 2008-05-20 08:57
我不方便鈞魚、但我可能有時閒做義工、錢照比、要不要?

tony 2008-05-20 09:23
支持你一下,但係星期三要番工,去唔到.

蒜子 2008-05-20 12:13
....

蒜子 2008-05-20 12:16
引用第14樓財叔2008-05-20 08:57發表的“”
我不方便鈞魚、但我可能有時閒做義工、錢照比、要不要?

支持支持....

亞神 2008-05-20 13:31
要返工

黑鯛之天敵 2008-05-20 15:08

bfd 2008-05-20 16:06
支持,又點少得我呢?

石頭 2008-05-20 18:51

那貓 2008-05-20 18:57
要返工黎唔到 .為善最樂,福有悠歸.支持.....支持..善舉

石頭 2008-05-20 19:06
引用第22樓那貓-2008-05-20 18:57發表的“”
要返工黎唔到 .為善最樂,福有悠歸.支持.....支持..善舉

貓貓,請假去啦。

蛇屍鰻 2008-05-20 20:49
感謝三位贊助

那貓 2008-05-20 22:47
引用第23樓石頭2008-05-20 19:06發表的“”

貓貓,請假去啦。
如果你都響應,我同你一齊申請攞假,唔得就潛逃過橫琴.o唔ok???

sang 2008-05-20 22:48
支持

細偉 2008-05-20 22:56
老婆待產,去唔到....................

萬事發 2008-05-22 00:31
引用第27樓細偉2008-05-20 22:56發表的“”
老婆待產,去唔到....................

偷釣......

北極熊 2008-05-22 23:23
引用第1樓海狗2008-05-20 02:50發表的“”

海狗.....我支持你...............炸多d啦

enkei 2008-05-22 23:28
引用第29樓北極熊2008-05-22 23:23發表的“”

海狗.....我支持你...............炸多d啦

支持海狗炸竹

宮本 2008-05-26 22:50
支持~星期三去釣鍋勁先

再睇下海狗支竹炸完再炸個樣先得

嘿嘿嘿

阿B 2008-05-27 00:29
星期三就快到la.大家到時比心機睇海狗點威阿!

阿B 2008-05-27 18:35
引用第31樓宮本2008-05-26 22:50發表的“”
支持~星期三去釣鍋勁先

再睇下海狗支竹炸完再炸個樣先得

嘿嘿嘿

佢係高手來架..唔會有事ge..請放心.

查看完整版本: [-- 義釣 --] [-- top --]