查看完整版本: [-- 義賣拉班三號竿 --]

-> 愛 心 列 車 -> 義賣拉班三號竿 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2008-05-18 14:52

義賣拉班三號竿

一支韓國制的(重)磯竿.3號540-富士導環,富士絞座!釣力唔使多講!本來今年想同老友去桂山防波提搏下大班!!!未使用過就拿出來賣了!希望多多少少幫到四川同胞!義賣價299(這個價錢買的竿應該不可能有富士配件了)

請捐出299元到澳門紅十字會,憑票單來換取!這支拉班竿就是您的了!!!

路過... 2008-05-18 14:57

葉子的離開 2008-05-18 15:09

阿七 2008-05-18 15:24

沙立仔 2008-05-18 16:14
我要

小魚兒 2008-05-18 16:18
我都有支3號.......米時同你買左佢..........不過都同你頂一頂........

高比 2008-05-18 16:20
引用第5樓小魚兒2008-05-18 16:18發表的“”
我都有支3號.......米時同你買左佢..........不過都同你頂一頂........

哈哈..您慢左一步,已經有人要帶佢去健身了,多謝魚仔善心

沙立仔 2008-05-18 16:22
引用第5樓小魚兒2008-05-18 16:18發表的“”

去健身塘用

小魚兒 2008-05-18 16:29
引用第6樓高比2008-05-18 16:20發表的“”

哈哈..您慢左一步,已經有人要帶佢去健身了,多謝魚仔善心

奇實邊個買都無乜所為......只要幫到d四川同胞就可以.........

sang 2008-05-18 17:15
3號竿攞去做健身好

zoo 2008-05-18 17:20
引用第7樓沙立仔2008-05-18 16:22發表的“”

去健身塘用

bobbylaw 2008-05-18 21:57
重有無呀?

高比 2008-05-18 22:00
引用第11樓bobbylaw2008-05-18 21:57發表的“”
重有無呀?

仲有支國產頂班的鬥魂!1.5號630!
我明天post 上來,您看看有用沒有,買時都要699的!算係國產中的頂級野!出幾多都可以!在福建拉十斤赤立大星星沒問題!!!!可以應付大煙仔都得!

bobbylaw 2008-05-18 22:12
630太長,, 小弟是磯釣新手, 可能 唔識用,
好欣賞各位師兄行動.........

高比 2008-05-18 22:41
引用第13樓bobbylaw2008-05-18 22:12發表的“”
630太長,, 小弟是磯釣新手, 可能 唔識用,
好欣賞各位師兄行動.........

師兄好似玩開巨物!等我問問阿神支獨頭無敵船竿賣左未!未的話叫佢攞埋出來義賣先!南油啱晒

阿B 2008-05-18 23:46
沙立仔好野 健身竹...

白立 2008-05-20 08:33
健身竹

查看完整版本: [-- 義賣拉班三號竿 --] [-- top --]