查看完整版本: [-- 釣行雙週義賣 --]

-> 愛 心 列 車 -> 釣行雙週義賣 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2008-05-17 16:58

釣行雙週義賣

為幫助四川同胞抗災救援!響應漁網義賣活動!

本期<<釣行雙週>>將進行義賣,凡於竹林釣具店講買釣行雙週乙本,該講買金錢將全數撥入紅十字會為四川同胞出一分綿力!有請竹林七哥作證,集齊義賣數目後全數入帳紅十字會!
謝謝各位善心釣友!

竹林钓具 2008-05-17 17:18
引用第0樓高比2008-05-17 16:58發表的“<<釣行雙週>>義賣”
為幫助四川同胞抗災救援!響應漁網義賣活動!

本期<<釣行雙週>>將進行義賣,凡於竹林釣具店講買釣行雙週乙本,該講買金錢將全數撥入紅十字會為四川同胞出一分綿力!有請竹林七哥作證,集齊義賣數目後全數入帳紅十字會!
謝謝各位善心釣友!

今期釣行雙週內容豐富,頁頁精彩.快d落嚟買啦!
能夠做善事,又可以幫到人,何樂而不為呢!

黑鯛之天敵 2008-05-17 19:19

sang 2008-05-17 19:42

无极 2008-05-17 19:55

zoo 2008-05-17 20:00

青木 2008-05-17 20:15

兩條魚 2008-05-17 23:09

海狗 2008-05-17 23:31

蒜子 2008-05-18 00:01

細偉 2008-05-18 00:23
早兩日買左算唔算?

阿B 2008-05-18 00:48

高比 2008-05-18 14:26
引用第10樓細偉2008-05-18 00:23發表的“”
早兩日買左算唔算?

本期澳門地區所有收入全數作捐助四川振災之用,無論您早買或遲買的,全部都計!待下期出之前統計好數目,入帳紅十字會後單據會post上來以作公允!謝謝各位

沙立仔 2008-05-18 16:26

akalan 2008-05-19 19:43
大家唔好咁客氣,我只是盡點點棉力,希望廣大讀者,多多支持一人多買幾本,就算已經睇咗,重複再買都唔怕,因為做善事沒有說多的!本人社長倫,在此深深為大家行一個鞠躬禮,多謝大家!

敬請大家將這消息傳播出去,希望令更多災民受惠!

那貓 2008-05-19 23:23
引用第14樓akalan2008-05-19 19:43發表的“”
大家唔好咁客氣,我只是盡點點棉力,希望廣大讀者,多多支持一人多買幾本,就算已經睇咗,重複再買都唔怕,因為做善事沒有說多的!本人社長倫,在此深深為大家行一個鞠躬禮,多謝大家!

敬請大家將這消息傳播出去,希望令更多災民受惠!

支持到底.明天即去購買.

查看完整版本: [-- 釣行雙週義賣 --] [-- top --]