查看完整版本: [-- 2008 accord 改左又幾好睇喎!! --]

-> 車 天 車 地 -> 2008 accord 改左又幾好睇喎!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

公子 2008-05-17 04:26

2008 accord 改左又幾好睇喎!!

大家覺得好唔好睇呀

pkpk 2008-05-17 08:22

chong2896 2008-05-17 12:02
有錢公子

肥仔 2008-05-17 13:45
咁整都 ok , 不過都係EURO R正 d

健尼 2008-05-17 15:03
我都係咁話~

ericsuper1 2008-05-17 15:04
似civic typr R 多d~~

高比 2008-05-17 16:09
我從細細個開始一直中意本田雅閣...
不過到現在還未買第一部,因為同我身份未相稱!宜家只可以楂思域!多五六年時間吧! ...努力工作

沙立皇 2008-05-17 19:38
公子哥:有錢用黎做下善事啦,看多兩本書用多兩餅線啦,血濃於水呀。

公子 2008-05-17 20:45
引用第7樓沙立皇2008-05-17 19:38發表的“”
公子哥:有錢用黎做下善事啦,看多兩本書用多兩餅線啦,血濃於水呀。

放左水囉

但係部車又心cc買左喇

你話部野好唔好睇先

沙立皇 2008-05-17 21:02
引用第8樓公子2008-05-17 20:45發表的“”

放左水囉

但係部車又心cc買左喇

.......

一般啦我,就無錢買啦 。

公子 2008-05-17 21:05
引用第9樓沙立皇2008-05-17 21:02發表的“”

一般啦我,就無錢買啦 。

我都係問人囉左先

高比 2008-05-17 21:06
部野一定好!唔使唸,有錢可以即時買!

沙立皇 2008-05-17 21:14
你都有得問,我呢個爆鬼想問都無得問呀。

阿七 2008-05-18 01:52
引用第10樓公子2008-05-17 21:05發表的“”

我都係問人囉左先

澳門有冇單門^^^^原裝車睇相都唔錯+包圍一定型仔......

小釣手 2008-05-18 02:10
RR.....................我重鐘意............hehe

查看完整版本: [-- 2008 accord 改左又幾好睇喎!! --] [-- top --]