查看完整版本: [-- (下架﹕dodoiloveu已認購) 義賣--Daiwa TRISO 2500 LBD攪 --]

-> 愛 心 列 車 -> (下架﹕dodoiloveu已認購) 義賣--Daiwa TRISO 2500 LBD攪 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞神 2008-05-17 00:21

(下架﹕dodoiloveu已認購) 義賣--Daiwa TRISO 2500 LBD攪

義賣--Daiwa TRISO 2500 LBD攪 有盒、說明書、後備膠圈全齊,但舊一些。

紅十字會收據300元正

收到啦...dodoiloveu哥多謝你捐款,你可pm地址給我,最多我寄郵包給你應該不是太貴的。

dodoiloveu 2008-05-17 00:55
我買~星期一入數有無問題? 澳門交收?

亞神 2008-05-17 01:00
引用第1樓dodoiloveu2008-05-17 00:55發表的“Re:义卖--Daiwa TRISO 2500 LBD搅”
我買~星期一入數有無問題? 澳門交收?

無問題,多謝你先......好過引呀,兩件野都賣晒,真有意義。

dodoiloveu 2008-05-17 01:09
ok~ 因為我住香港~ 所以可以要同你夾一夾點樣交收~
收到你pm~但唔知點解回覆唔到你

亞神 2008-05-17 01:18
引用第3樓dodoiloveu2008-05-17 01:09發表的“Re:(下架:dodoiloveu已认购) 义卖--Daiwa TRISO 2500 LBD搅”
ok~ 因為我住香港~ 所以可以要同你夾一夾點樣交收~
收到你pm~但唔知點解回覆唔到你

無問題架,剛同高比聯絡過,香港的朋友可能會遲些交貨,集齊香港的義賣貨,我地有人去開香港會帶給你,如你有人過開來澳門,隨時可至電給我交貨。

海狗 2008-05-17 01:39
你個衰野唔打電話俾我問我要唔要....

追击手 2008-05-17 11:01
爱心人士..

dodoiloveu 2008-05-17 12:37
如果我係7.11 過數~未必會有得填寫捐款人姓名~

高比 2008-05-17 16:00
引用第7樓dodoiloveu2008-05-17 12:37發表的“Re:(下架:dodoiloveu已认购) 义卖--Daiwa TRISO 2500 LBD搅”
如果我係7.11 過數~未必會有得填寫捐款人姓名~

星期一去任何一間銀行過數紅十字會就可以了,最重要是那份心意,什麼形式都可以的!代四川的同胞多謝您!

sang 2008-05-17 19:59
咁快

路過... 2008-05-18 05:37
好低呀!

dodoiloveu 2008-05-19 14:38

亞神 2008-05-19 20:02
引用第11樓dodoiloveu2008-05-19 14:38發表的“”

收到啦...dodoiloveu哥多謝你捐款,你可pm地址給我,最多我寄郵包給你應該不是太貴的。

dodoiloveu 2008-05-20 22:16
OK~明天朋友完成手头上工作会立即call你~thx

dodoiloveu 2008-05-21 14:36
交收完成~ 神哥~ 我代四川同胞多謝你~

亞神 2008-05-21 20:00
今日中午已將LBD攪交給你朋友MICHEL帶回香港給你

查看完整版本: [-- (下架﹕dodoiloveu已認購) 義賣--Daiwa TRISO 2500 LBD攪 --] [-- top --]