查看完整版本: [-- [己留]義賣SHIMANO拉力 --]

-> 愛 心 列 車 -> [己留]義賣SHIMANO拉力 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

阿B 2008-05-16 23:42

[己留]義賣SHIMANO拉力

我將呢戈小用的東西買左佢先,.幫下四川同胞...9成幾新..小用..有小小花..現放120蚊.

海狗 2008-05-17 01:36
咁鬼殘有鬼人要咩..........

路過... 2008-05-17 03:25
引用第1樓海狗2008-05-17 01:36發表的“”

阿b係我就捉左佢離燒烤啦

小魚兒 2008-05-17 13:36

小魚兒 2008-05-17 13:42
幫你頂一頂..........希望早d賣去.......

高比 2008-05-17 15:50

狗講野係唔可以用人性的角度去衡量的!!!

sang 2008-05-17 19:57

打死海狗

timy 2008-05-17 21:35
我想買吖~!但我系大陸咖~!唔知有咩辦法可以聯絡到你呢?
E我:[email protected]
盡快~!唔該~!

高比 2008-05-17 21:50
引用第7樓timy2008-05-17 21:35發表的“”
我想買吖~!但我系大陸咖~!唔知有咩辦法可以聯絡到你呢?
E我:[email protected]
盡快~!唔該~!

我代樓主喪B回覆您!

請閣下在國內的紅十字會或者銀行把121元RMB存入任何公認的捐款戶口,憑存款發票換取樓主物品!(一定要是本人姓名及存入是國內紅十字會捐款戶口或相同慈善組織的發票),如果閣下於珠海,可安排日子交收!謝謝您的支持!魚神保祐您天天中大魚!

timy 2008-05-17 22:22
我好快就可以過澳門喇~!國內嘅紅十字我唔系幾信~!甘我可唔可以到澳門尼邊存吖?到時點聯絡你哋吖?唔該~!

高比 2008-05-17 22:28
您可以在這裡找到我地的電話!物品現在幫您預留!謝謝您!

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=268

timy 2008-05-17 22:33
甘我到時過到來就比電話你喇~!反正唔系尼個星期就系下個星期喇~!等我個證一出佐就來~!再唔該~!

高比 2008-05-17 22:36
引用第11樓timy2008-05-17 22:33發表的“”
甘我到時過到來就比電話你喇~!反正唔系尼個星期就系下個星期喇~!等我個證一出佐就來~!再唔該~!

唔使客氣!記得第一件事係捐錢幫忙振災!

timy 2008-05-17 22:48
真開心~!甘又做佐一件好事喇~!仲可以識到新朋友~!今晚唔知訓唔訓得著添~!
我叫Tim~!過到來再揾你~!

高比 2008-05-17 22:59
引用第13樓timy2008-05-17 22:48發表的“”
真開心~!甘又做佐一件好事喇~!仲可以識到新朋友~!今晚唔知訓唔訓得著添~!

來得澳門漁樂網依度!個個都係朋友!

細偉 2008-05-18 00:30
引用第9樓timy2008-05-17 22:22發表的“”
我好快就可以過澳門喇~!國內嘅紅十字我唔系幾信~!甘我可唔可以到澳門尼邊存吖?到時點聯絡你哋吖?唔該~!

同意!

阿B 2008-05-18 01:13
引用第13樓timy2008-05-17 22:48發表的“”

係到多謝晒你先...^,^可以做到好事我都好開心

高比 2008-05-19 16:10
阿b的魚絞已經在我手上!請timy兄入好數後憑單身據來換取!

查看完整版本: [-- [己留]義賣SHIMANO拉力 --] [-- top --]