查看完整版本: [-- [義賣]3號630新竿一支(已賣出) --]

-> 愛 心 列 車 -> [義賣]3號630新竿一支(已賣出) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-05-16 22:07

[義賣]3號630新竿一支(已賣出)

由於人在台灣,記得有一支新的3號630磯竿,本來以前買來打算專門去桂山釣夜水"辣班",但一直都沒有用到,竿是全新的,整支外型像一支竹的顏色,台灣製造,市價大約都要500澳門幣以上,現在捐出來,賣澳門幣399,請先到澳門紅十字會各點,捐出澳門幣399元,憑收據就可換取魚竿

請先回帖確認購買再去捐錢,否則重複.....一竿兩賣

另外~捐款人名稱的一欄,請用"澳門漁樂網"為代號,以防止混水摸魚

做好事,釣好魚~祝您今年釣到大石班~

魚竿相片會盡快安排post上傳

人在外地,心連祖國同胞........想到有好東西再拿出來義賣....

achong 2008-05-16 22:18

天魔 2008-05-16 22:55
一魚叔好E.請大冢多多支持

zoo 2008-05-16 22:58
認購!明天銀行假期捐左先post!

1魚 2008-05-16 23:01
引用第3樓zoo2008-05-16 22:58發表的“”
認購!明天銀行假期捐左先post!

好的~祝您釣到大石班....

亞神 2008-05-16 23:02
引用第0樓1魚2008-05-16 22:07發表的“[義賣]3號630新竿一支”
由於人在台灣,記得有一支新的3號630磯竿,本來以前買來打算專門去桂山釣夜水"辣班",但一直都沒有用到,竿是全新的,整支外型像一支竹的顏色,台灣製造,市價大約都要500澳門幣以上,現在捐出來,賣澳門幣399,請先到澳門紅十字會各點,捐出澳門幣399元,憑收據就可換取魚竿

請先回帖確認購買再去捐錢,否則重複.....一竿兩賣

另外~捐款人名稱的一欄,請用"澳門漁樂網"為代號,以防止混水摸魚
.......

做善事...1叔不如叫價喇,咁未多d善款law,如可行.....我叫價$420

1魚 2008-05-16 23:05
引用第5樓亞神2008-05-16 23:02發表的“”

做善事...1叔不如叫價喇,咁未多d善款law,如可行.....我叫價$420

唔可以咁嫁~講左就要算數~

等我再想吓屋企有咩爛銅爛鐵賣先

zoo 2008-05-16 23:23
引用第6樓1魚2008-05-16 23:05發表的“”

唔可以咁嫁~講左就要算數~

等我再想吓屋企有咩爛銅爛鐵賣先

吾緊要!不如咁啦!一星期內誰用漁網名義捐款最多可得到此竿!(如多的義賣品善款可能更多,希望魚叔考慮)

亞神 2008-05-16 23:27
引用第7樓zoo2008-05-16 23:23發表的“Re:[義賣]3號630新竿一支”

吾緊要!不如咁啦!一星期內誰用漁網名義捐款最多可得到此竿!(如多的義賣品善款可能更多,希望魚叔考慮)

zoo兄,我諗都係唔好,因這樣可能有混亂,我都出左義賣,都唔想混亂

zoo 2008-05-16 23:30
引用第8樓亞神2008-05-16 23:27發表的“Re:Re:[義賣]3號630新竿一支”

zoo兄,我諗都係唔好,因這樣可能有混亂,我都出左義賣,都唔想混亂

thanks!

man168 2008-05-17 08:49

追击手 2008-05-17 11:05

高比 2008-05-17 15:55
zoo兄魚神一定保祐您年年都中到大班

zoo 2008-05-17 20:09
引用第12樓高比2008-05-17 15:55發表的“”
zoo兄魚神一定保祐您年年都中到大班

多謝!本想買2支0.6,青木快我一步,今次吾會走寶!

高比 2008-05-17 20:13
引用第13樓zoo2008-05-17 20:09發表的“”

多謝!本想買2支0.6,青本快我一步,今次吾會走寶!

我有一支韓國全新的,都係2號!富士配件!但可能放得耐左,唔知點解把手竿柄有少少花,但一次都未用過!拉班一流!如果ZOO哥唔嫌棄,我晚上POST上來賣您看一看,好多年前買都係三舊左右.有善心人出幾多就幾多,我賣左佢捐出!粗用一流架!

zoo 2008-05-17 20:21
引用第14樓高比2008-05-17 20:13發表的“”

我有一支韓國全新的,都係2號!富士配件!但可能放得耐左,唔知點解把手竿柄有少少花,但一次都未用過!拉班一流!如果ZOO哥唔嫌棄,我晚上POST上來賣您看一看,好多年前買都係三舊左右.有善心人出幾多就幾多,我賣左佢捐出!粗用一流架!

本來想以漁網名出一點綿力,現在又有紀念品又可做善事,何樂而不為!

高比 2008-05-17 20:25
引用第15樓zoo2008-05-17 20:21發表的“”

本來想以漁網名出一點綿力,現在又有紀念品又可做善事,何樂而不為!

嗯!今日去托兒所!我都以我仔仔名義捐左錢俾工聯做振災事情!希望第日仔仔長大後也有一顆善心吧!

款項已經在仔仔的基金內扣左,因為錢係佢捐的

zoo 2008-05-17 20:31
引用第16樓高比2008-05-17 20:25發表的“”

嗯!今日去托兒所!我都以我仔仔名義捐左錢俾工聯做振災事情!希望第日仔仔長大後也有一顆善心吧!

款項已經在仔仔的基金內扣左,因為錢係佢捐的

其實我想將賊首比個幾差捐出,但老虎有意見,唯有認購多的物品等佢心理平衡!

高比 2008-05-17 20:42
引用第17樓zoo2008-05-17 20:31發表的“”

其實我想將賊首比個幾差捐出,但老虎有意見,唯有認購多的物品等佢心理平衡!

嗯!女人是這樣的!沒問題的,我地有心就可以了!

高比 2008-05-19 16:12
1叔的三啦頂班竿已經在我手上!好重手實正,拉大鱸大班一定冇失手!!!!zoo哥搞掂打電話俾我,魚竿即日送到您家門口!

zoo 2008-05-19 16:54
引用第19樓高比2008-05-19 16:12發表的“”
1叔的三啦頂班竿已經在我手上!好重手實正,拉大鱸大班一定冇失手!!!!zoo哥搞掂打電話俾我,魚竿即日送到您家門口!

攪掂! 未影相post上網!

高比 2008-05-19 17:26
引用第20樓zoo2008-05-19 16:54發表的“”

攪掂! 未影相post上網!

PM電話給我,竿我放在車上,晚上放工便送到您家門口

zoo 2008-05-19 23:02
振災捐款收據!

zoo 2008-05-24 21:50
已收到魚杆!多謝一魚叔!吾該高比!

查看完整版本: [-- [義賣]3號630新竿一支(已賣出) --] [-- top --]