查看完整版本: [-- 想揾翻拱北唔見左銀包的一個方法 --]

-> 議 事 亭 -> 想揾翻拱北唔見左銀包的一個方法 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2008-03-26 07:05

想揾翻拱北唔見左銀包的一個方法

大大話話都有幾個朋友ga朋友,用以下方法揾翻佢地個銀包.以最快時間走去關口附近揾d(新)疆大哥幫忙,(唔好諗你錢包有幾多錢啦,認為出到幾多就幾多,最重要就係d証件)帶定紙筆,寫低電話號碼或會係邊度揾到你,見一個比一個,然後就等....係十分鐘以後,你可以見到好多個銀包或証件,有幸ga銀包同証件都揾得翻,錢梗係冇啦,不幸中之大幸ga揾翻你所有証件,d(新)疆大哥認真犀利,有次我朋友唔見左個銀包急call我攞錢過去,真係比佢地笑死,佢話即時揾到個大哥幫忙揾下,佢又即時係佢個身度有袋ga地方攞d唔同ga銀包出泥,問你係唔係呢個,冇就而家幫你找人揾下,揾唔到唔收錢...............真係五體投地... 服務太度 粒蒜子,揾銀包速度 粒蒜子,揾到剩數 兩粒蒜子,大家北上小心喔~希望唔好用到呢個辦法啦,三粒蒜子滿分,都算爆蒜啦

zoo 2008-03-26 07:39
引用第0樓蒜子2008-03-26 07:05發表的“想揾翻拱北唔見左銀包的一個方法”
大大話話都有幾個朋友ga朋友,用以下方法揾翻佢地個銀包.以最快時間走去關口附近揾d(新)疆大哥幫忙,(唔好諗你錢包有幾多錢啦,認為出到幾多就幾多,最重要就係d証件)帶定紙筆,寫低電話號碼或會係邊度揾到你,見一個比一個,然後就等....係十分鐘以後,你可以見到好多個銀包或証件,有幸ga銀包同証件都揾得翻,錢梗係冇啦,不幸中之大幸ga揾翻你所有証件,d(新)疆大哥認真犀利,有次我朋友唔見左個銀包急call我攞錢過去,真係比佢地笑死,佢話即時揾到個大哥幫忙揾下,佢又即時係佢個身度有袋ga地方攞d唔同ga銀包出泥,問你係唔係呢個,冇就而家幫你找人揾下,揾唔到唔收錢...............真係五體投地... 服務太度 粒蒜子,揾銀包速度 粒蒜子,揾到剩數 兩粒蒜子,大家北上小心喔~希望唔好用到呢個辦法啦,三粒蒜子滿分,都算爆蒜啦

以前在廣州係公安帶你去!

黑鯛之天敵 2008-03-26 07:55

肥仔 2008-03-26 09:08
我係唔會唔見銀包 ge

因為我係唔用銀包

服部半藏 2008-03-26 12:14
所以各位也要小心財物..防招止損失...
仲有..我Q憎D新疆仔...

海狗 2008-03-26 12:24
又有令一個方法就係去高沙街昌安酒店後面哥間阿里巴巴同個老細講話你唔見左個銀包...

佢就會叫人幫你搵架喇...因為佢地都係新疆人.......

青木 2008-03-26 12:53

蒜子 2008-03-26 13:17
引用第5樓海狗2008-03-26 12:24發表的“”
又有令一個方法就係去高沙街昌安酒店後面哥間阿里巴巴同個老細講話你唔見左個銀包...

佢就會叫人幫你搵架喇...因為佢地都係新疆人.......

我暈啦....

大鸥 2008-03-26 15:43
唔系吗,蒜头妹子,真有此事?

蒜子 2008-03-26 15:51
引用第8樓大鸥2008-03-26 15:43發表的“”
唔系吗,蒜头妹子,真有此事?

真架,沒騙你的 而家d澳門人都識得用呢個方法

大鸥 2008-03-26 16:26
引用第9樓蒜子2008-03-26 15:51發表的“”

真架,沒騙你的 而家d澳門人都識得用呢個方法

真是要关注下叻。

哈哈兒 2008-03-26 18:43
起有此理~~~~

希望所有朋友都小心,唔好再比這樣的事發生咁多.

鯛魚殺手 2008-03-26 22:36

葉子的離開 2008-03-26 22:42
我睇曬成段野都唔系好明咩意思! 大概就系唔見咗銀包想揾翻....揾到銀包都揾唔番d錢喇

蒜子 2008-03-27 00:27
引用第14樓葉子的離開2008-03-26 22:42發表的“”
我睇曬成段野都唔系好明咩意思! 大概就系唔見咗銀包想揾翻....揾到銀包都揾唔番d錢喇

你有冇參加揾錢包黨呀...

葉子的離開 2008-03-27 00:41
引用第15樓蒜子2008-03-27 00:27發表的“”

你有冇參加揾錢包黨呀...

我都無錢包...何來揾錢包呢!

小魚兒 2008-03-27 20:13

高比 2008-03-29 19:40
自己從來危險意識好高!在大6內地混左咁耐,從來未俾新彊仔偷過野!佢地專欺負婦孺弱小!
有一次幾個大隻佬朋友的老婆一齊走,個個過200磅的,點知班12~16的細路偷佢老婆野,戈三個偷野的細路人食左佢地兩拳暈暈地坐在地上...其他新彊佬竟然唔敢幫拖....真係欺善怕惡

查看完整版本: [-- 想揾翻拱北唔見左銀包的一個方法 --] [-- top --]