查看完整版本: [-- 星期六西區 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 星期六西區 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

狂野之猩 2008-03-26 02:58

星期六西區

現在4人還有1位,早上7點至下午5點,tel:66836710

亞神 2008-03-26 13:58
收到...

sang 2008-03-26 14:13
引用第1樓亞神2008-03-26 13:58發表的“”
收到...

亞神兄~你幫我帶D蕉比猩猩食下,,

不是日本人 2008-03-26 15:41

我来遅一歩
亜神兄要去試下支白棍、、、

路過... 2008-03-26 16:41
試下點炸支白棍呀

狂野之猩 2008-03-26 18:18
下次

那貓 2008-03-26 18:31
引用第1樓亞神2008-03-26 13:58發表的“”
收到...
掂解亞猩猩瘦左錦多gl. 哈.......哈.

亞神 2008-03-26 19:30
引用第3樓不是日本人2008-03-26 15:41發表的“”

我来遅一歩
亜神兄要去試下支白棍、、、

係呀,去試下支白棍,近期西區大咬,昨日我朋友在荷包話拉唔起......中鱸又中三斤白立

沙立皇 2008-03-26 19:45
引用第7樓亞神2008-03-26 19:30發表的“”

係呀,去試下支白棍,近期西區大咬,昨日我朋友在荷包話拉唔起......中鱸又中三斤白立

亞神師兄:我快你一步,我明天就去釣曬你D魚,哈哈‧‧‧

追击手 2008-03-26 20:00
引用第7樓亞神2008-03-26 19:30發表的“”

唔通方包就系你朋友???

亞神 2008-03-26 20:01
引用第8樓沙立皇2008-03-26 19:45發表的“”

亞神師兄:我快你一步,我明天就去釣曬你D魚,哈哈‧‧‧

比賽完翌日在大頭洲見到你,我第一時間上你對面,念住離遠偷下師,見你上條班仔就走......,最衰死海狗又上我隔離,你都叫機話頂海狗唔住要執位,等我學唔到野.....

海狗 2008-03-26 20:37
引用第10樓亞神2008-03-26 20:01發表的“”

比賽完翌日在大頭洲見到你,我第一時間上你對面,念住離遠偷下師,見你上條班仔就走......,最衰死海狗又上我隔離,你都叫機話頂海狗唔住要執位,等我學唔到野.....

路過... 2008-03-26 21:32
引用第11樓海狗2008-03-26 20:37發表的“”

海狗未認左佢囉~(我都係偷師中.......)

沙立皇 2008-03-26 21:45
引用第10樓亞神2008-03-26 20:01發表的“”

哈哈‧我見海狗走過來,D魚即刻走曬我米馬上跟D魚一起走囉,?哥便釣番三條牛屎,好彩。嘻,嘻。

魚力發電 2009-04-28 14:54
該主題已被管理員屏蔽!

魚力發電 2009-04-28 15:02
GIF

查看完整版本: [-- 星期六西區 --] [-- top --]