查看完整版本: [-- 有玩monster hunter protable 2nd的人請進!!! --]

-> 數 碼 科 技 -> 有玩monster hunter protable 2nd的人請進!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

傑仔 2008-03-20 22:08

有玩monster hunter protable 2nd的人請進!!!

我想問下...有冇人用過cheat master0.6 or 0.7
有的話可唔可以講下有咩用同點用?
我上網搵左好多資料..不過原全唔明佢講乜

宮本 2008-03-20 22:29
我沒用過 聽講系金手指(改資料)黎的

whero 2008-03-20 22:42
用cheat 遊戲就不好玩了

傑仔 2008-03-20 22:44
引用第2樓whero2008-03-20 22:42發表的“”
用cheat 遊戲就不好玩了

你玩過這game嗎...我自問玩不過它了

傑仔 2008-03-20 22:45
引用第1樓宮本2008-03-20 22:29發表的“”
我沒用過 聽講系金手指(改資料)黎的

咁有咩改呀!

宮本 2008-03-20 22:49
嗯 玩game用cheat就唔太好玩了

不過沒時間玩又想有齊裝備... ...的話 不錯的選擇

不過個game 其中的裝備只可以幫到少少手 最主要都系自己的技藝

玩連線的話, 還要加入團體合作性

2G快出了 要追的話就來得及

送個網站比你入去慢慢睇

中文攻略大全

傑仔 2008-03-20 22:54
http://www.tgbus.com/zhuanti/mhp2nd/mhp2cn/renwugonglue.shtml
LE舍網都有好多野睇!!!
不過玩我細佬個save真係好爽.....著套祖龍裝...打轟龍唔洗5分鐘ko!!!好玩!

whero 2008-03-20 23:02
引用第3樓傑仔2008-03-20 22:44發表的“”

你玩過這game嗎...我自問玩不過它了

我是沒玩過,但是我早年曾是Game Programer ,最痛恨就是用cheat 手段,使的遊戲的壽命減短
任何遊戲設計都一定有理性的難度,尤其日系遊戲絕不會難度太大.......結果你玩不了,就代表你已經老了

傑仔 2008-03-20 23:06
引用第7樓whero2008-03-20 23:02發表的“”

我是沒玩過,但是我早年曾是Game Programer ,最痛恨就是用cheat 手段,使的遊戲的壽命減短
任何遊戲設計都一定有理性的難度,尤其日系遊戲絕不會難度太大.......結果你玩不了,就代表你已經老了

有這麼嚴重嗎!!!

HaLu 2008-03-21 02:14
引用第0樓傑仔2008-03-20 22:08發表的“有玩monster hunter protable 2nd的人請進!!!”
我想問下...有冇人用過cheat master0.6 or 0.7
有的話可唔可以講下有咩用同點用?
我上網搵左好多資料..不過原全唔明佢講乜

傑仔~ 你部機係ver幾先~?

傑仔 2008-03-21 13:40
引用第9樓HaLu2008-03-21 02:14發表的“”

傑仔~ 你部機係ver幾先~?

唔識bor..

查看完整版本: [-- 有玩monster hunter protable 2nd的人請進!!! --] [-- top --]