查看完整版本: [-- 唔該~幫下手~><~ --]

-> 花 鳥 魚 蟲 -> 唔該~幫下手~><~ [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

chon 2008-03-20 21:01

唔該~幫下手~><~

如果大家見到既話~幫我捉住佢 唔該~唔該   文字隻狗搵返啦~

重酬   千元答謝  

手提:66509218   手提:66441555   手提:66509203   手提:66898124   手提:66205925
係快子基唔見嫁..   ..

希望 有心人可以比返隻狗我囉 我唔想佢有事

我以經反轉左成個快子基 台山   青洲   唔該大家見到 即該比我打><"

路過... 2008-03-20 21:05
ok~

傑仔 2008-03-20 21:09
有冇肚腩ga??今日係新馬路見到一只!不過好大個肚腩!

高比 2008-03-20 22:07
見到一定幫您捉住佢

青木 2008-03-20 22:21
好!等我明天幫你找找吧 搵到唔收錢 送我一套阿波就可以

車人 2008-03-20 22:27
捉住佢 會唔會咬人先

chon 2008-03-20 23:01
放心..佢唔咬人嫁..佢好鍾意同人玩嫁...

我好心痛囉...我公公上黎我屋企食飯無山門

><"   佢平時都自己識得返屋企  

今次一走就走左咁耐

chon 2008-03-20 23:02
雖然佢係...雜種 迷你老伯米   但係我真係好返佢返黎囉

海狗 2008-03-21 03:04

barry 2008-03-21 10:09
系大6见到都打俾你!!

小龍 2008-03-21 13:22
我見過.. 係粵華門口戈條路到見到無人養既.係到周圍走
我頭先打電話比你 你又唔聽 幫唔到你luuu > <

chon 2008-03-21 18:08
做咩唔幫我捉住佢呀...不過你今日打比我戈陣...我做緊野聽唔到電話><"

而家出面仲落緊魚   好慘囉..

chon 2008-03-21 18:09
如果你再見到的話...我聽唔到..你再打其他人都會聽

chon 2008-03-22 00:43
唉..愁.

查看完整版本: [-- 唔該~幫下手~><~ --] [-- top --]