查看完整版本: [-- 2008(第四屆)世界杯釣魚運動大會 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 2008(第四屆)世界杯釣魚運動大會 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2008-03-17 00:41

2008(第四屆)世界杯釣魚運動大會

將於零八年八月二十二至二十六日係澳洲昆士蘭省黃金海岸舉行,比賽項目有兩個,分別係磯釣,船釣,世釣聯澳分會,已派出六名運動員參加是次賽事(自費)。是次分別冠軍:一萬(美金)

主辦單位:世界釣魚運動聯盟。W.S.F.F.總會 事務總長:佐野修 Osamu Sano

首先睇翻下04年第二屆比賽與段先啦

http://www.youmaker.com/video/sv?id=59c1a503edb2474da4a086308ebe3652001

蒜子 2008-03-17 00:42
05第三屆比賽片段
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=19542

大鸥 2008-03-17 01:04
太高级的野,唔岩我啦

蒜子 2008-03-17 01:14
引用第2樓大鸥2008-03-17 01:04發表的“”
太高级的野,唔岩我啦

米咁謙啦,我們只係分會,母會辦大賽,我們都只係代表(澳門分會)去作賽,為漁界出一分力,費用都係千多,唔夠ga有一班熱心會長支持麻...

青木 2008-03-17 01:19
我代表澳門黑沙環出賽得唔得嫁

蒜子 2008-03-17 01:21
引用第4樓青木2008-03-17 01:19發表的“”
我代表澳門黑沙環出賽得唔得嫁

咁要踢你入會啦

青木 2008-03-17 01:23
引用第5樓蒜子2008-03-17 01:21發表的“”

咁要踢你入會啦

我一早已經俾華哥踢左入會啦

sang 2008-03-17 12:39
高手去

查看完整版本: [-- 2008(第四屆)世界杯釣魚運動大會 --] [-- top --]