查看完整版本: [-- 釣魚套裝有現貨供應 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 釣魚套裝有現貨供應 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

蒜子 2008-03-15 22:49

釣魚套裝有現貨供應

大中細碼齊備,唔洗等到頸都長晒,先試後買,只供漁網及康體會員購買,成本價不變,人民幣$550大洋,貨品有限,手快有手慢冇 詳情請電:66827712(李生)

大鸥 2008-03-15 23:21
发D相上来睇下啦。

蒜子 2008-03-16 02:33
引用第1樓大鸥2008-03-15 23:21發表的“”
发D相上来睇下啦。

http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=20089&page=1&fpage=1

jc 2008-03-16 12:07
可否只買褲??價錢是否一半??

sang 2008-03-16 15:02
好靚

1魚 2008-03-16 16:07
引用第3樓jc2008-03-16 12:07發表的“”

如果半價不如買埋件衫~同人一半實好多人要.....我出一半價要件衫都制呀...

奇一 2008-03-16 20:50
引用第3樓jc2008-03-16 12:07發表的“”

一半价我定你件衫..............

青木 2008-03-16 21:45
出一半價 我要件3.. 如果有人要庫可以pm我!

sing 2008-03-16 22:07
係邊到有得試呀?????????

蒜子 2008-03-16 23:50
引用第8樓sing2008-03-16 22:07發表的“”
係邊到有得試呀?????????

詳情請電:66827712(李生),要快快手啦

查看完整版本: [-- 釣魚套裝有現貨供應 --] [-- top --]