查看完整版本: [-- 渔猎人阿叔九唔知价钱?????? --]

-> 議 事 亭 -> 渔猎人阿叔九唔知价钱?????? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

tzr 2008-02-21 17:05

渔猎人阿叔九唔知价钱??????

山 长水远又塞车!!买东酉比钱先话唔知价钱!!!!你话好笑唔好笑!!!!!!!!!!!.........本人好火爆!!!好嬲!好嬲!在此顺祝渔猎人生意亦做亦大!!!!!!!!!

海狗 2008-02-21 18:04

paulo 2008-02-21 19:13

石頭 2008-02-21 19:48
改去某某店

小龍 2008-02-21 20:08
想問下你買咩~??
應該全部野都有標價錢的~^^
係唔係有咩誤會~??

小小強 2008-02-21 21:34
引用第3樓石頭2008-02-21 19:48發表的“”
改去關口島x

無錯,漁獵人做生意手法的確比某店爭咁一大節,而且份人數口又差,牛老板日頭返工夜晚先落舖頭,你話佢學咩人開釣魚舖先得架,得閒又淨係成日掛住去釣魚,平日日頭就叫個老一輩既釣魚人黑鬼佬係舖頭度看舖,你話咁點似樣架,老人家記性又唔係咁好真抵鬧......漁獵人又唔似人地咁專業日日有專業導師坐係舖頭,得閒戈陣又返一大堆靚攪專用黎改裝,攞黎用簡真就係浪費,不如攞個玻璃箱箱起晒佢係文化中心攪個魚攪改裝展覽,吸引力應該唔錯.....本人向如此專業的店舗致萬二分敬意.

本來都唔想講咁多野,但係漁獵人真係太過份,唔出聲都對唔住自己,請樓主多多包涵,原諒漁獵人的不專業

lomwo 2008-02-21 21:48
阿叔真唔似樣,啤酒佬。

新釣手 2008-02-21 22:17
專打多事小人

查看完整版本: [-- 渔猎人阿叔九唔知价钱?????? --] [-- top --]