查看完整版本: [-- 相約團年飯加餸之旅 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 相約團年飯加餸之旅 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

likevin 2008-01-19 22:50

相約團年飯加餸之旅

[活動召集] 1月26日 西區日水 浮游磯釣 人數少就考慮去九洲島

活動召集人:likevin

本名: kevin

聯絡電話: 852-92152365

E-Mail:[email protected]

活動地點: 西區外礁

對象魚種: 鱲魚

活動日期: 2008年1月26日 (上午7:00 至當天 下午6:30)

報名截止時間: 2008年1月25日

成行人數: 2-5人

目前人數: 3人 likevin sang哥(暫定去得好難講?????) 八字狗 (報名人名可陸續更新內容)

預計費用: 船費120/人 車費80(平均分擔) 艇費100(平均分擔) (暫定估計)

集合地點: 關閘(找換店前面) (上午7:00)

建議裝備: 救生衣、20L冰箱、長或短筒純釘鞋、1~2號18呎竿,撈網

**其他請跟帖議定**

發帖時間: 2008年1月19日 22時45分

tony 2008-01-20 00:56
如果改27號得唔得.27號我得閒~

海狗 2008-01-20 02:05
暫時報住先.........

sang 2008-01-20 14:35
引用第2樓海狗2008-01-20 02:05發表的“”
暫時報住先.........

大屍你又去

高比 2008-01-20 15:49
引用第3樓sang2008-01-19 21:35發表的“”

大屍你又去

我諗您地冇運行 .....我本來考慮參加...宜家....

sang 2008-01-20 16:59
引用第4樓高比2008-01-20 15:49發表的“”

我諗您地冇運行 .....我本來考慮參加...宜家....

老細 去唔去

高比 2008-01-20 17:14
下星期出三水....可能會有生命危險...

sang 2008-01-20 18:02
引用第6樓高比2008-01-20 17:14發表的“”
下星期出三水....可能會有生命危險...

咁好機會,大屍教你釣魚你都唔去

狂野之猩 2008-01-20 18:07
good lucky (SANG) (SEA DOG give you fishing fish OR banana)

高比 2008-01-20 18:09
引用第7樓sang2008-01-20 01:02發表的“”

咁好機會,大屍教你釣魚你都唔去

我見識過佢的八字狗重天第狗百狗拾式了.....絕學啊

我依D凡夫俗子係冇可能學到依D絕學的.....等我苦練多百年先有資格請教佢喎...都係等sang哥您來學啦

狂野之猩 2008-01-20 18:13
好評

鯛魚殺手 2008-01-20 20:44
我明天出喇?

likevin 2008-01-20 22:38
大屍去!咁咪要取消???????????

傑仔 2008-01-20 22:39
引用第12樓likevin2008-01-20 22:38發表的“”
大屍去!咁咪要取消???????????

你可以同佢一齊去..不過就一個釣下川一個釣上川咁應該冇問題ga啦!

海狗 2008-01-21 03:04

狂野之猩 2008-01-21 18:03

查看完整版本: [-- 相約團年飯加餸之旅 --] [-- top --]