查看完整版本: [-- 澳門有幾多釣魚人口 --]

-> 貼 圖 灌 水 -> 澳門有幾多釣魚人口 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

1魚 2008-01-17 21:30

澳門有幾多釣魚人口

平均每個月都一次或以上釣魚的澳門人,您估有幾多?

高比 2008-01-17 21:37
我估兩雞幾人

1魚 2008-01-17 21:42
我估都係咁上下

阿B 2008-01-17 21:50
呢d...天氣會小d人...

高比 2008-01-17 21:58
引用第3樓阿B2008-01-17 04:50發表的“”
呢d...天氣會小d人...

講緊喜歡釣魚的人,不是在一天內有幾多人釣魚...b哥釣魚釣到失去左理解力嗱?...唔好啊\

路過... 2008-01-17 22:17
應該有ga

阿B 2008-01-17 22:23
引用第4樓高比2008-01-17 21:58發表的“”

講緊喜歡釣魚的人,不是在一天內有幾多人釣魚...b哥釣魚釣到失去左理解力嗱?...唔好啊\

我釣魚釣到就來上腦la.....

jc 2008-01-17 22:57
總之比率一定比香港高好多

sang 2008-01-17 23:36
估二~三萬人

小魚兒 2008-01-18 01:08
引用第6樓阿B2008-01-17 22:23發表的“”

我釣魚釣到就來上腦la.....

"陳"緊哥陣時唔好大叫中魚就得啦.................

傑仔 2008-01-18 02:15
引用第9樓小魚兒2008-01-18 01:08發表的“”

"陳"緊哥陣時唔好大叫中魚就得啦.................

但佢會好似弓魚咁做野lo

tony 2008-01-18 10:18
我諗應該都會有15,000人左右

任我行 2008-01-18 11:07
五千至一萬

釣魚痴 2008-01-18 12:45
時常釣有2萬人,間中釣有五萬人.每天有百几人在不同地方出去釣魚,一個月有多少人??????????????????

小魚兒 2008-01-18 12:52
引用第10樓傑仔2008-01-18 02:15發表的“”

但佢會好似弓魚咁做野lo

你拍"距"可陣要小心.................

查看完整版本: [-- 澳門有幾多釣魚人口 --] [-- top --]