查看完整版本: [-- 今年的團年飯几時搞... --]

-> 會 員 互 動 -> 今年的團年飯几時搞... [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

奇一 2008-01-16 21:35

今年的團年飯几時搞...

好象沒人召集呀......請問各位會員..你們要求在那里搞<澳門...或大陸>及几時搞至合適....

1魚 2008-01-16 21:37
來台彎攪攪

奇一 2008-01-16 21:42
好呀...你包机票吧...多謝先

亞神 2008-01-16 21:48
奇一哥你攪喇,在大陸攪喇,澳綱友上來方便d,小弟支持持

傑仔 2008-01-16 21:50
我戈日都係放假...
奇一大佬你搞啦!

sang 2008-01-16 22:05
奇一兄..去邊到都冇問題..有冇魚翅鮑魚食

高比 2008-01-16 22:10
下星期23~31號吧!天涯海角都可以
我晚上都得閒...嘿嘿~~邊個吹雞!

黑鯛之天敵 2008-01-16 22:10
年三十晚我相信有很多人都要在家食飯~~~不如做投票選日子吧~~~

高比 2008-01-16 22:11
引用第7樓黑鯛之天敵2008-01-16 05:10發表的“”
年三十晚我相信有很多人都要在家食飯~~~不如做投票選日子吧~~~

咁黑蕉天王仲唔吹雞!

dacky 2008-01-16 22:40
最好大家岩時間......... 簡一個最多人ge時間就ok

不如投票 時間和日期 ....... 等大家多個選擇

阿B 2008-01-16 22:51
好投票

1魚 2008-01-16 23:29
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=21044

查看完整版本: [-- 今年的團年飯几時搞... --] [-- top --]