查看完整版本: [-- 情迷劉德華之紅館之旅 --]

-> 旅遊看世界 -> 情迷劉德華之紅館之旅 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

高比 2008-01-07 01:14

情迷劉德華之紅館之旅

其實除左內子,小弟都好中意華仔,依次除左行街shopping食野之外,主要的事都係去紅館睇華仔最後一場的歌仔會,咁辛苦先攞到飛仲要勁貴,但係都冇蝕低!個show值回票價(黃牛價都值),仲有中國幾屆拉丁舞界舞后黃磊的精湛舞姿...當然,去香港有時間另一件事當然係去釣下魚....相影得唔係咁好,我影釣魚相叻少少,但都希望中意華仔的朋友會中意個貼....去片!

ps:(小弟這次順便運送一部份網內賽的獎品回澳,日後會發貼公開獎品內容,同時,在這裡好多謝香港的朋友全程照顧!真係老ben車出車入,小弟受寵若驚!多謝照顧!!!記得過年要來澳門玩煙花呀!)

高比 2008-01-07 01:15

田中 2008-01-07 01:28
我都有去睇...超正~

高比 2008-01-07 01:30
最後一場好低啊.....睇到成十二點幾.... ...表演內容都好令人感動啊

田中 2008-01-07 01:52
引用第3樓高比2008-01-07 01:30發表的“”
最後一場好低啊.....睇到成十二點幾.... ...表演內容都好令人感動啊

你就好啦睇最後一場...我睇27號果場...

路過... 2008-01-07 04:12

海狗 2008-01-07 06:52

安仔 2008-01-07 08:13
引用第3樓高比2008-01-07 01:30發表的“”

有魚釣有演唱會睇都唔叫我........................

barry 2008-01-07 10:07
华~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~仔!!!!!

sang 2008-01-07 12:48
魚釣好個 睇演唱會

蒜子 2008-01-07 13:40

不是日本人 2008-01-07 13:40

西貢魚排没魚釣!!!HAHA

肥良531 2008-01-07 14:20

高比 2008-01-07 15:48
引用第7樓安仔2008-01-07 08:13發表的“”

有魚釣有演唱會睇都唔叫我........................

大大大忙人,您係頭頭.係唔會有咁的機會,請您都去唔到啦

高比 2008-01-07 15:53
引用第11樓不是日本人2008-01-07 13:40發表的“”

西貢魚排没魚釣!!!HAHA

嗯, 花左好多力氣先中幾條....戈日水溫好低,應該得幾度的水.連老泥都冇!!!這些魚排係釣路過魚...但我發現好多地方磯釣都唔錯.但好青水

不是日本人 2008-01-07 16:03
引用第14樓高比2008-01-07 15:53發表的“”

嗯, 花左好多力氣先中幾條....戈日水溫好低,應該得幾度的水.連老泥都冇!!!這些魚排係釣路過魚...但我發現好多地方磯釣都唔錯.但好青水

最好係艇釣手縄拉!有赤立釣架(西貢艇佬2~3斤以下的叫赤立做沙立)

沙立仔 2008-01-07 16:13
去h.k一定好玩啦情迷劉德華同釣魚.我叫沙立仔..............高比

高比 2008-01-07 16:13
嗯.細條的佢地叫沙立.好似有d水上人細鱗都會叫作沙立

老虎怕暈船,上磯又時間有限.所以去左一個好舒服的排掃排邊.40呎水左右.戈度好似沙立同石蚌都多.
下次有機會想去長洲東灣.....順便去下個半山果園

高比 2008-01-07 16:15
引用第16樓沙立仔2008-01-07 16:13發表的“”
去h.k一定好玩啦情迷劉德華同釣魚.我叫沙立仔..............高比

您唔會係傑哥細佬下話

走鱼王 2008-01-07 16:18

公仔仔 2008-01-07 20:31
你地就好啦..!有得睇
我提前一個月同我女朋友買左飛,點知戈日有野做吾去得....慘!
仲要周圍搵人陪佢睇...><想死..!
我女朋友話佢真係好靚仔...都好佢睇完都買返件T比我..^^
但係真係吾知又要等幾耐先再有機會睇.....

高比 2008-01-07 20:34
引用第20樓公仔仔2008-01-07 20:31發表的“”
你地就好啦..!有得睇
我提前一個月同我女朋友買左飛,點知戈日有野做吾去得....慘!
仲要周圍搵人陪佢睇...><想死..!
我女朋友話佢真係好靚仔...都好佢睇完都買返件T比我..^^
但係真係吾知又要等幾耐先再有機會睇.....

我都諗華仔都唔知幾時會係紅館再開....可能再開會唔會係告別呢.....睇返相補數先...

安仔 2008-01-08 00:54
引用第13樓高比2008-01-07 15:48發表的“”

大大大忙人,您係頭頭.係唔會有咁的機會,請您都去唔到啦

去唔到你叫下我都開心嗎等我羨慕下你得唔得

查看完整版本: [-- 情迷劉德華之紅館之旅 --] [-- top --]