查看完整版本: [-- 1月5~6日東區(萬山一帶)兩日團 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 1月5~6日東區(萬山一帶)兩日團 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

jc 2007-12-27 22:25

1月5~6日東區(萬山一帶)兩日團

【萬山磯釣召集】2008年1月5~6日 両日団
活動召集 2008年1月5~6日 東区2日団 浮游磯釣

活動召集人:jc

活動地點:東区~白歴、萬山 因応当日天気環境以定
(風大的話辺都呉洗去、風細的話更係要釣白立)

對象魚種: 我未上過之~~~大白立

活動日期:
●2008年1月5日星期六 (上午坐大船出発 可以釣晩黄、晩上睡東澳或万山)
●2008年1月6日星期日 (一早出去釣、一般12点左右収竹坐大船回珠海)

報名截止時間:満6人即爆

目前人數: JC
        rinkai06

預計費用: (平均分擔)

集合地點: 珠海福海酒店時間待定

建議裝備: 救生衣、20L冰箱、長或短筒純釘鞋、1~2號18呎竿,撈網

見血方休 2007-12-27 22:38
队长叫出发;队员话恐嚇!!

jc 2007-12-27 22:45
引用第1樓見血方休2007-12-27 22:38發表的“”
队长叫出发;队员话恐嚇!!

咁你受唔受嚇呀??

蒜子 2007-12-27 23:09
好野,男女平等...

钓鱼必中 2007-12-27 23:40

jc 2007-12-28 22:06
引用第4樓钓鱼必中2007-12-27 23:40發表的“”

咁即係點呀老友??

钓鱼必中 2007-12-28 22:47
闭关修炼
上班吖.............................

^翔仔^ 2008-01-03 18:15
我都想去不過要返工
返黎記得叫我出黎食魚

jc 2008-01-03 22:34
引用第7樓^翔仔^2008-01-03 18:15發表的“”
我都想去不過要返工
返黎記得叫我出黎食魚

現在祇有我同rinkai06兩個99%要取消

^翔仔^ 2008-01-04 16:52
九洲二日就可以二個人去

查看完整版本: [-- 1月5~6日東區(萬山一帶)兩日團 --] [-- top --]