查看完整版本: [-- 【東区緊急召集】12月29日星期六 日水 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 【東区緊急召集】12月29日星期六 日水 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

海狗 2007-12-24 02:09

【東区緊急召集】12月29日星期六 日水

活動召集人:海狗大屍

活動地點:東区、大頭州~白歴、因応当日天気環境以定

對象魚種: 白立 牛屎

活動日期: 2007年12月29日 (上午8:00 至當天 下午6:30)

報名截止時間:満6人即爆、還有1~2位

成行人數: 5人(巳約船) 萬山強...13543087496

目前人數:死海狗...sang...ericsupper...薄荷鰻....宮本...亞神(報名人名可陸續更新內容)

預計費用: (平均分擔)

集合地點: 珠海福海酒店 (上午7点半)

因緊急召集、報名参加的跟貼後、打電話給我確認 66850078

建議裝備: 救生衣、20L冰箱、長或短筒純釘鞋、1~2號18呎竿,撈網

○責任聲明
>凡自行報名,或委托他人代辦,參加磯釣團者,均被視為接受此聲明。
>本活動帶有一定的危險,召集者不承擔任何活動過程中產生的責任。
>鑒於本活動存在不可預測之風險,請參與者正確評估活動存在的危險性,判斷是否有足夠能力自負風險。
>參加者須對自己的安全負責,活動中發生意外事故,組織者有義務救援或改變行程,但不承擔任何法律和經濟責任,特此聲明。

肥田競技 2007-12-24 06:43
我去....66697975最好夜晚8點先打黎,我返緊夜,....釣魚d 人叫我基圍蝦...哥日北風5級wo....

不是日本人 2007-12-24 09:59

重未約船、多数約呉到架la、不過週末起大風、、、、、

不是日本人 2007-12-24 10:06

我地都有一団希望個日収風la!

宮本 2007-12-24 10:30
報名~!!!

等我叫青龍收收風先 ^^

宮本 2007-12-24 10:32
引用第1樓薄荷鰻2007-12-24 06:43發表的“”
我去....66697975最好夜晚8點先打黎,我返緊夜,....釣魚d 人叫我基圍蝦...哥日北風5級wo....

5級北風先有冬磯feel咩

白立 我來也

sang 2007-12-24 10:50
我都無報名

蒜子 2007-12-24 11:31
只限男性參加?...亦即歧視女釣手咁話啦...1魚叔叔...我要投訴呀..)呀)..)..呀).)..)呀).)..)..).呀)...)...)..)..

見血方休 2007-12-24 17:11
x狗吹雞

海狗 2007-12-24 18:58
巳book船.....到時睇風向再決定...........

海狗 2007-12-26 02:07
邊個要蝦粉就早d單聲喇............

肥田競技 2007-12-27 06:50
係咪出發前你會打電話比我ge?係邊度等阿.....

小釣手 2007-12-27 15:12
我有d 想去...........

^翔仔^ 2007-12-27 18:17
東區有傳拉左2個船佬

^翔仔^ 2007-12-27 18:22
東區有傳聞拉左2個船佬
問清楚先好出發

肥田競技 2007-12-27 18:41
拉左兩個船佬關我地咩事呢.....唔通會拉埋我地???

亞神 2007-12-27 19:42
引用第9樓海狗2007-12-24 18:58發表的“”
巳book船.....到時睇風向再決定...........

狗哥仲有冇位,我有假都想去

奇一 2007-12-27 22:10
是扣了..高X...和桂X文.........客就平安上岸..........無計就快過年了...........別人要搵食........唯有5點收竹咯..

海狗 2007-12-28 02:17
萬山強話5點半收竿就ok.........

海狗 2007-12-28 02:20
引用第12樓小釣手2007-12-27 15:12發表的“”
我有d 想去...........

如果生哥唔去就由你頂上啦.........

海狗 2007-12-28 02:45
要蝦粉的話請盡早打電話俾我聯繫...........

whero 2007-12-28 14:52
是不是下午5點就要收竹啊???

海狗 2007-12-28 14:54
引用第21樓whero2007-12-28 14:52發表的“”
是不是下午5點就要收竹啊???

應該係掛.........

不是日本人 2007-12-28 15:02

星期日座大船回去巴!!星期六晩万山有雀局等你!!

海狗 2007-12-28 15:04
引用第23樓不是日本人2007-12-28 15:02發表的“”

星期日座大船回去巴!!星期六晩万山有雀局等你!!

呢個仇我一定會報既.........

小釣手 2007-12-28 15:06
海狗   sang 哥有事   我我同你地明早出發.....

海狗 2007-12-28 15:08
引用第25樓小釣手2007-12-28 15:06發表的“”
海狗   sang 哥有事   我我同你地明早出發.....

知道了....聽日見............

不是日本人 2007-12-28 15:09

你地聴日記得帯対講機呀!!

小釣手 2007-12-28 15:11
我無對講機     我同海狗一起釣 一起蕉

海狗 2007-12-28 15:12
引用第27樓不是日本人2007-12-28 15:09發表的“”

你地聴日記得帯対講機呀!!

聽日應該得我一個有對講機....中午一唔一齊食飯呀........

小釣手 2007-12-28 15:15
怕唔怕好多小魚?   多的話 要準備.......   不想吃蕉蕉

不是日本人 2007-12-28 15:20
引用第29樓海狗2007-12-28 15:12發表的“”

聽日應該得我一個有對講機....中午一唔一齊食飯呀........

你最好打個電話比万山強問下区係米一定出到(聴日)、我地風大的話会改大船出、食飯到時先算la、、、、

whero 2007-12-28 15:22
引用第22樓海狗2007-12-28 14:54發表的“”

應該係掛.........

那我就不去填海了

海狗 2007-12-28 15:34
引用第30樓小釣手2007-12-28 15:15發表的“”
怕唔怕好多小魚?   多的話 要準備.......   不想吃蕉蕉

巳為大家準備蟹仔.........

查看完整版本: [-- 【東区緊急召集】12月29日星期六 日水 --] [-- top --]