查看完整版本: [-- 万山论钓邀请赛...還有二個名額 --]

-> 各地釣魚比賽>>最新消息發佈區 -> 万山论钓邀请赛...還有二個名額 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

奇一 2007-12-03 22:47

万山论钓邀请赛...還有二個名額

最后報名日期是本月5號.........

海狗 2007-12-03 22:50
$900蚊乜都唔包.....貴左d........

奇一 2007-12-03 23:10
你好運嘛.......分分鐘冠軍又係你........仲賺突添..........

海狗 2007-12-03 23:13
引用第2樓奇一2007-12-03 23:10發表的“”
你好運嘛.......分分鐘冠軍又係你........仲賺突添..........

如果係咁好彩我一早中左6合彩啦..........

whero 2007-12-03 23:15
引用第3樓海狗2007-12-03 23:13發表的“”

如果係咁好彩我一早中左6合彩啦..........

你係大師......吾係要運氣D....你係實力派

海狗 2007-12-03 23:34
引用第4樓whero2007-12-03 23:15發表的“”

你係大師......吾係要運氣D....你係實力派

咁又係...........

黑鯛之天敵 2007-12-04 02:36
引用第5樓海狗2007-12-03 23:34發表的“”

咁又係...........

你呢次已經用盡了你這輩子的運氣了~~沒下次了~~~

海狗 2007-12-04 02:47
引用第6樓黑鯛之天敵2007-12-04 02:36發表的“”

你呢次已經用盡了你這輩子的運氣了~~沒下次了~~~

查看完整版本: [-- 万山论钓邀请赛...還有二個名額 --] [-- top --]