查看完整版本: [-- 會員優惠通告 --]

-> 澳門戶外康體會 -> 會員優惠通告 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

M.O.D.C. 2007-11-08 17:12

會員優惠通告

本會經上海某高給物料公司委託測試防風雨套裝,經多位會員測試正實,物料耐用程度,能防風防雨,屬乙級,價錢只售伍佰多,(紅,灰兩色)所以最後評定為乙加級,稍後套裝,世界發行,漲價兩倍,現本會得上海物料公司支持,本會成功爭取套裝六十套,內部認購三十,另外三十與漁網同志分享。(可留短訊聯繫,國內網友也可購買)(各本會會員注意:所定之救生衣在一佰五十元以內,防風雨套裝及救生衣均會抽取十元撥入本會,作為日後比賽經費之用)

海狗 2007-11-08 17:36
早講ma...等我唔買件+7ma............

都未俾我測試過點知合唔合格呀.........

石頭 2007-11-08 17:51
留一套給我,我要m碼,pm我

小堡 2007-11-08 18:13

好正!!!!

路過... 2007-11-08 18:20
小弟有興趣 灰色有無相呀

路過... 2007-11-08 18:28
救生衣有無相呀 吾該

terry 2007-11-08 19:07

月巴豕者 2007-11-08 19:09
好靚呀,,,想問吓有咩size㗎?

玖零壹參 2007-11-08 19:12
應該放在商業版

gs 2007-11-08 19:21
具体价钱几多啊?

小魚兒 2007-11-08 20:21
有興趣想買......

買"防風雨套裝"係米負送支魚竿          

bto78 2007-11-08 20:22
小弟有興趣

細偉 2007-11-08 20:38
係咪套裝五百幾+救生衣百五=七百咁上下呀?

我都想訂,唔知1.72米中等身材要著咩碼呢?

可唔可以搵埋灰色衫同救生衣的相?

1魚 2007-11-08 21:55
睇落好似好靚喎~考慮吓先

見血方休 2007-11-08 23:00
我想買一套比老婆,唔知有無加細碼呢

wonu 2007-11-08 23:31
我要一套,有无加大码,一米八几嘎.电话13702319335(珠海)可往澳门取!

高比 2007-11-08 23:50
有好野喎

kin8322 2007-11-09 00:14
我想要防風雨套裝.................pm我   唔該....

M.O.D.C. 2007-11-09 01:09
魚友們注意,一星期後本會安排時間,先看物料,後選尺碼,看後不買也絕無問題(準確價錢伍佰伍十元人民幣一套),定好尺碼後,會盡快安排取貨,只限三十件,C字頭物料,破天荒優惠

件野算+幾? 邊到有現貨睇?

任我行 2007-11-15 00:20
留一套給我,我要m碼

奇一 2007-11-15 23:52
宏哥唔該..留一套給我,我要m碼........

whero 2007-11-16 00:03
吾該.l碼

快攻仔 2007-11-16 00:49
我都要一件L碼要灰色的

1魚 2008-01-13 10:16
唔該請問雨衣的進度如何呢?

蒜子 2008-01-13 22:51
引用第24樓1魚2008-01-13 10:16發表的“”
唔該請問雨衣的進度如何呢?

1魚叔叔,第二批應在今個月翻貨,因為有好多釣友都選擇度身定做,所以要等埋度身訂做果批才會寄出,累大家等待多時,真不好意思啊...

查看完整版本: [-- 會員優惠通告 --] [-- top --]