查看完整版本: [-- shimano holiday磯竿?? --]

-> 浮 游 磯 釣 -> shimano holiday磯竿?? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

KeLvInFisH 2007-10-10 15:15

shimano holiday磯竿??

我想知道shimano holiday磯竿,,
有邊幾個shimano holiday xxxxxx
同埋咩野價錢??
本人好有興趣買番枝,,,
有冇d咩好介紹
唔該

wah 2007-10-10 16:30

vip iso

master dry

極翔limited pro

iso limited si-z

口太,尾長

G4

lee D 適合你多D

不是日本人 2007-10-10 16:35

好似係2百幾3百一支!
shimano holiday是新手的好選択!号数方面、建意買 1.5号 OR 2号

小堡 2007-10-10 16:57
shimano holiday 係新手的好竿~
1.5號香港夠晒用

不会爬的虫 2007-10-10 18:08
我用过,现在已经送了给别人,是一只很适合新手的竿子,我的也是 1点5 号, 4米 5 !

中华白海豚 2007-10-10 18:32
HOLIDAY,超利害.香港碼頭曾逕電死個1個人.3灶3圍又試嗰.還有...........還有.......等等等.....所以叫過電HOLIDAY。。。。。 林清林楚以買。

paulo 2007-10-10 19:06
我都想買喎!知不知澳門賣幾錢呀?

KeLvInFisH 2007-10-10 20:06
引用第1樓wah2007-10-10 16:30發表的“”

vip iso

master dry

.......

wah哥~~個枝咁既G4幾錢牙==?

傑仔 2007-10-10 20:27
119000日元

玄武 2007-10-10 20:32
引用第7樓KeLvInFisH2007-10-10 20:06發表的“”

wah哥~~個枝咁既G4幾錢牙==?

華哥買野從來都唔睇價錢架!所以佢應該唔知支竿幾多錢

KeLvInFisH 2007-10-10 20:32
引用第8樓lure-new.b2007-10-10 20:27發表的“”
119000日元

119000日元!!!!
唔係牙嗎...!!!
姐係港幣7xxx幾蚊@@

小堡 2007-10-10 20:58
引用第10樓KeLvInFisH2007-10-10 20:32發表的“”

119000日元!!!!
唔係牙嗎...!!!
姐係港幣7xxx幾蚊@@

wah哥係名人級要用乜竿都得..........你地唔恨得敢多

高比 2007-10-10 21:14
一支好竿!有人去拉煙仔都係靠佢,不過舊款的好似外表美觀好看一點

鯛魚殺手 2007-10-10 22:52
holiday4.5就好一點,如果你買5.3隻手好快抽筋

ckip 2007-10-10 23:11
引用第11樓小堡2007-10-10 20:58發表的“”

wah哥係名人級要用乜竿都得..........你地唔恨得敢多

wah 2007-10-11 02:44
引用第0樓KeLvInFisH2007-10-10 15:15發表的“shimano holiday磯竿??”
我想知道shimano holiday磯竿,,
有邊幾個shimano holiday xxxxxx
同埋咩野價錢??
本人好有興趣買番枝,,,
有冇d咩好介紹
.......

你想買枝幾長,幾多號,釣咩魚?

jerry 2007-10-11 03:24
2-530 ISO 要几钱到啊?

黑鯛之天敵 2007-10-11 03:49
http://www.aaafishing.com/retailplace/ware.asp?WareID=6801
我有一支shimano holiday島風3-370~~~幾輕~~~~

路過... 2007-10-11 06:01
如果個人諗法澳門街1.25(5米左右)個人覺得依經ok啦!新手3號主2.5腳(立)3.5主3號腳(鱸)應該3斤都ok! 個人諗法!holiday幾ok架!硬少少~

KeLvInFisH 2007-10-11 09:58
引用第15樓wah2007-10-11 02:44發表的“”

你想買枝幾長,幾多號,釣咩魚?

我想買枝大約18尺長,,,1.5號,,,都係去下魚埸,去下黃金咁lo

中华白海豚 2007-10-12 21:32
不同地方,要用不同鈞竿,

鯛魚殺手 2007-10-12 21:50
一句講哂,平

中华白海豚 2007-10-12 22:01
平,冇好野。

wah 2007-10-13 02:25
引用第19樓KeLvInFisH2007-10-11 09:58發表的“”

我想買枝大約18尺長,,,1.5號,,,都係去下魚埸,去下黃金咁lo

魚埸,黃金... 1號已足夠.....
但你新手....加多0.5號俾佢la....
1.5...ok ar ....
但重左D.....

蓬莱鱼虫 2007-10-17 07:39
请问bbx多少钱

中华白海豚 2007-10-17 10:32
BBX現在不超個2000蚊。2000蚊不如買支軟D有腰力唧竿,BBX太硬。 三思而後行。

SASA大过天 2007-11-08 11:32
好似系500多蚊,不过是made in china ,进口的不知道。

查看完整版本: [-- shimano holiday磯竿?? --] [-- top --]