查看完整版本: [-- 無喇喇煲薑!! --]

-> 假 餌 釣 魚 -> 無喇喇煲薑!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

naobao 2007-10-09 13:03

無喇喇煲薑!!

今日同幾位老嫩揸Fit人去玩吓北水,
11點到大埔後大家食番個著名盎頭飯之後,
就拿拿林"打的"去目的地起步點"三門仔,
本來諗住行吓山,步兵入去.....
抬頭望吓天,唔見一隻雁淨係見到火辣辣嘅太陽伯伯,
當場腳軟......唉....都係搵架艇算數!!
去到釣場,搵個咀位上岸,各自各搵食...
湯記就先拔頭籌,中左條魷仔,跟住大家都有D中囉,
睇環境個釣場都唔錯,不過今次釣行大家都死唔少囡囡,始終唔熟悉個釣場!
成日都唔見有其他人上黎釣魚,行山人士反而唔少,
果度好在有D風無咁金,不過我都飲左四支飲品,
點解話無喇喇煲薑??原本約左艇家6點接,
佢老人家5點就到,仲提議車我地去煲一陣!!
咁緊係上艇玩一陣喇!!
點知又俾"湯記"同"LEO哥"各自執一劑!!
上岸後就走左去兩邊碼頭都玩一陣,
另一位師兄本來中左隻斤幾漢堡飽,可惜的上水甩左!!
一陣後我地都夠皮囉,執野走人!!

paulo 2007-10-09 13:07
D相影得幾靚喎!

高比 2007-10-09 13:11
一定係好好玩的一天!互相文流多D啊

1魚 2007-10-09 13:14
澳門釣友還未有正式投入大量心血去追好朋魷 其實東區(萬山.東澳.桂山)都好多的

傑仔 2007-10-09 13:18

小小強 2007-10-09 13:20
下個月將會過江fit魷,希望有斬獲

仲有多謝爆叔分享釣況

高比 2007-10-09 13:20
在大頭州都見過一隻好大的追魚仔......可惜唔識玩餌木

肥仔 2007-10-09 13:52
d 相好有型喎~~

sang 2007-10-09 15:10
個個都好靚仔

犬齒鮪 2007-10-09 15:18

小堡 2007-10-09 16:33
鬧爆叔幾時教我fit

KeLvInFisH 2007-10-09 18:12
好有型牙你地~~!!嘿嘿

中华白海豚 2007-10-09 22:22

鯛魚殺手 2007-10-09 22:23

海狗 2007-10-09 23:08
]  

ckip 2007-10-09 23:13

了神 2007-10-10 02:03
我都等學野 !!

Demon 2007-10-10 17:23

哈哈兒 2007-10-10 19:47

naobao 2007-10-12 15:57
將會有交流活動,
到時有興趣咪大家研究吓囉!!

slim_alan 2007-10-16 22:58
聽說白瀝的魷魚不挑蝦的!!!!!!丟啥咬啥......聽起來真是流一大缸口水

車人 2007-10-16 23:09
干炒尤面..............

红吉罗 2007-10-17 01:17

lym000 2011-11-25 20:32
一定係好好玩!!!!!!!!!!!!

查看完整版本: [-- 無喇喇煲薑!! --] [-- top --]