查看完整版本: [-- 自薦 --]

-> 影 視 天 地 -> 自薦 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

傑仔 2007-09-22 01:54

自薦

[hide=299] 由於近排遊逛澳門魚樂埸...搞到損手爛腳!入不敷支
所以自薦做版主...可以出下糧冇咁慘!
就睇岩le個版冇版主
所以搞個投票出黎睇下我做唔做得咁~!
歡迎投票..請投1號new.b一票...
唔知會唔會真係有競爭對手出現呢
[/hide]

傑仔 2007-09-22 02:04
差d唔記得左...就算投票結果係點...都要請示一魚叔ga意見

wah 2007-09-22 02:19
政岡le ?

傑仔 2007-09-22 02:27
引用第2樓wah2007-09-22 02:19發表的“”
政岡le ?

我ge政綱係...盡力做到全民普選...

wah 2007-09-22 02:38
全民普選... ...

zoo 2007-09-22 02:42
你睇吾睇電影?鐘意睇電影的話我投你一票!

傑仔 2007-09-22 02:47
引用第5樓zoo2007-09-22 02:42發表的“”
你睇吾睇電影?鐘意睇電影的話我投你一票!

好中意.....特別係日本片

dacky 2007-09-22 02:47
為增大版主團體 , 投你一票

傑仔 2007-09-22 03:18
引用第7樓dacky2007-09-22 02:47發表的“”
為增大版主團體 , 投你一票

多謝你先...下次我請.....飲野

wah 2007-09-22 03:30
銪路

macauman 2007-09-22 06:38
见大家一场同行 haha 支持你 但我地的班长有冇着数加 呵呵

1魚 2007-09-22 07:03
磯本法要有廿票至可以通過喎

小魚兒 2007-09-22 08:22
支持....支持....

KeLvInFisH 2007-09-22 08:56
個個都禁一定係你啦,,咁我冇理由禁人唔得ak

高比 2007-09-22 09:13
支持你!!!

sang 2007-09-22 10:15
我投左票,你有冇禮物送比我呀

高比 2007-09-22 10:24
引用第15樓sang2007-09-22 10:15發表的“”
我投左票,你有冇禮物送比我呀

依d野私底下解決...嘿~~我都投左票~~~嘿嘿嘿~

b爺,識做啦~

艾域隆 2007-09-22 10:31
先來考試一下 :

對白 : 黃秋生"戲就是生活, 生活就是戲 . 每個人都活在戲劇的生活中 ." 是來自近期哪部電影

"大事件"電影, 第一場 , 杜琪峯導演用了哪一種拍攝手法.

彭浩翔導演的公主復仇記內 , 兩女主角要求用什麼方法對付男角

周星馳電影 , 食神入面提到做食物要用哪種東西

最後一條(比較難,外國片, 而且比較舊) ... "Saving private ryan"入面的是哪一個戰爭(不要答是第一次世界大戰哦, 要答出戰爭的名子哦)

答晒就俾你做啦 ... 嘻嘻 .... (如果想知答案的朋友)我星期一公開丫

艾域隆 2007-09-22 10:41
由於, 最後一題真係比較難 , 唔係好似我咁鐘意果一系列電影的朋友係唔會留意到, 所以....

http://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=%E7%AC%AC%E4%B8%80%E6%AC%A1%E4%B8%96%E7%95%8C%E5%A4%A7%E6%88%98&variant=zh-tw

去參考下, 可能你有答案 ga .... he he he

葉子的離開 2007-09-22 12:01

傑仔 2007-09-22 12:59
引用第17樓艾域隆2007-09-22 10:31發表的“”
先來考試一下 :

對白 : 黃秋生"戲就是生活, 生活就是戲 . 每個人都活在戲劇的生活中 ." 是來自近期哪部電影

"大事件"電影, 第一場 , 杜琪峯導演用了哪一種拍攝手法.
.......

1:?????
2:一take過
3:我冇記錯好似係玩e麵 但其實係其中一位女主腳佢自己係衰人
4:用個心
5:???????????????????????????????????????????出下貓先

傑仔 2007-09-22 13:15
引用第11樓1魚2007-09-22 07:03發表的“”
磯本法要有廿票至可以通過喎

磯本法......立法會成員係邊幾位

艾域隆 2007-09-22 13:34
引用第20樓lure-new.b2007-09-22 12:59發表的“”

1:?????
2:一take過
3:我冇記錯好似係玩e麵 但其實係其中一位女主腳佢自己係衰人
4:用個心
.......

第一條(剛出了DVD哦 )
第二條 ..... 唔 ... 咁答好想只是中了一半吧 ....

第三條..... 其實只係中這條, 你都夠晒料做版主啦 ... 全中
第四條... 係呀 .... 做版主都要用個心哦 ....

第五條 ... 俾多D貼士 ... 佢個場係最後一場戰役

你夠晒料啦 .... 我唔止投票, 仲要極力推薦你做添呀 .... 一魚叔.... 唔該丫 ....

傑仔 2007-09-22 13:43
引用第22樓艾域隆2007-09-22 13:34發表的“”

第一條(剛出了DVD哦 )
第二條 ..... 唔 ... 咁答好想只是中了一半吧 ....
.......

剛出dvd...咁我就唔知啦~近排返工釣魚..都冇出去睇戲又冇留意新片
最後一題就真係唔識啦..我歷史好差
只不過咁岩你出ga問題的電影我都有睇過..除1&5

天文台 2007-09-22 13:50
支持差8票咋 @v@ +油 快d拉多到票

小龍 2007-09-22 14:07
支持~~~支持~~~~~~~

Ar保 2007-09-22 16:21
念在你杯奶咁香滑~就投你一票啦~吾好告我賄選wo

肥田競技 2007-09-22 22:56
SEE.............

傑仔 2007-09-22 23:39
引用第26樓攻略王2007-09-22 16:21發表的“”
念在你杯奶咁香滑~就投你一票啦~吾好告我賄選wo

le d咪叫做早有預謀lor....唔係點會咁好請你咁成10蚊杯ga香滑奶茶過你飲

赤航 2007-11-27 17:46
lppk.........

查看完整版本: [-- 自薦 --] [-- top --]