查看完整版本: [-- 香港迪士尼两天遊 --]

-> 旅遊看世界 -> 香港迪士尼两天遊 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞旦 2007-09-05 10:21

香港迪士尼两天遊

乘着署假最后的两天,又適蓬是周未日,來到了許許多多小朋友們的心往地---香港迪士尼樂園。

由于是頭一回來的關系,路線好陌生,一切全靠導游圖指引,走了两天,大約上知道成個樂園

分了四大區,美国小鎮大街、明日世界、幻想世界、海盜世界、

四個區各有各精彩,各有特色,難怪能迷倒天下孩童心!值得小朋友一遊再遊。

健尼 2007-09-05 10:39
我星期一o個日都arm arm玩完咋wor~

亞旦 2007-09-05 10:42

亞旦 2007-09-05 11:22

sang 2007-09-05 12:28
旦哥 同二個佬細去玩

犬齒鮪 2007-09-05 12:32
旦哥既孩子好可愛~~

KeLvInFisH 2007-09-05 12:54
同d細路去玩水呀亞旦,,,佢地有冇去玩SPECA MONTAN呀~~我玩左一次胃痛
重有個個巴c都好好玩~我玩左2萬幾

不是日本人 2007-09-05 13:02

為了家庭日以放棄釣魚日的男人都是好男人!!!

亞旦 2007-09-05 15:15

亞旦 2007-09-05 15:22
引用第6樓KeLvInFisH2007-09-05 12:54發表的“”
同d細路去玩水呀亞旦,,,佢地有冇去玩SPECA MONTAN呀~~我玩左一次胃痛
重有個個巴c都好好玩~我玩左2萬幾

去的第二天早上真的好似玩水,天落好大的雨!我两個細路都玩了二轉巴c。

我玩左2萬幾 ......何解如些大開支?住了許多天嗎?

亞旦 2007-09-05 15:25
引用第7樓不是日本人2007-09-05 13:02發表的“”

為了家庭日以放棄釣魚日的男人都是好男人!!!

日本兄:現在才晓得什么叫做“迫于無奈”

1魚 2007-09-05 17:47
我又想同佢影張相得唔得嫁

亞旦 2007-09-05 18:41
海盜世界

智達 2007-09-06 22:36
旦哥不嬲都係廿四考爸爸同老公,經常同佢兩位佬細去旅行,我下世係女人我都會選旦哥

亞旦 2007-09-07 11:05
樂園的酒店很舒适,很有特色。

海狗 2007-09-07 17:25

查看完整版本: [-- 香港迪士尼两天遊 --] [-- top --]