查看完整版本: [-- 有無人知道邊到可以幫人"升級psp" --]

-> 潮 流 特 區 -> 有無人知道邊到可以幫人"升級psp" [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

小魚兒 2007-08-25 13:37

有無人知道邊到可以幫人"升級psp"

最好係澳門......

光頭死神 2007-08-25 13:42
間間都有得升 ga la ..... 唔係既咩 .....

傑仔 2007-08-25 13:55
買隻新game玩已經冇問題啦!!!

sang 2007-08-25 16:24
買隻新 舊個隻比我

小魚兒 2007-08-26 12:25
引用第1樓光頭死神2007-08-25 13:42發表的“”
間間都有得升 ga la ..... 唔係既咩 .....

我部psp係"3.03"....玩唔到down load game......d人話要升到"3.52"仙至玩到.......

邊到有得升....唔知要幾錢.....????

傑仔 2007-08-26 13:27
引用第4樓小魚兒2007-08-26 12:25發表的“”

我部psp係"3.03"....玩唔到down load game......d人話要升到"3.52"仙至玩到.......
.......

都話買隻新game lor~
入隻新game佢自己識做ga啦!!!我講正版!!!

小魚兒 2007-08-28 12:09
引用第5樓lure-new.b2007-08-26 13:27發表的“”

都話買隻新game lor~
入隻新game佢自己識做ga啦!!!我講正版!!!

你ga意思係用隻game做引導碟...我明白....
但引導碟我買psp時巳經買左....
d game 入左psp...但部機的 memory stick 見唔到 d game

Demon 2007-09-12 03:40
引用第4樓小魚兒2007-08-26 12:25發表的“”

.......

正式黎講"3.52"這名字係官方版本,都係玩唔到download落黎既game,你要用玩家自己寫的系統黎升級先玩到iso,香港這邊改機價錢大約在$80-120,應該澳門都差唔多係依個價!!
重有就係,我的psp係自己改的,你用緊3.03,要先降到1.5ver,之後再直升到3.52(M33)-4,這個版本!!
但自己改係有風險既,一個唔小心中途做錯左,你部機就會轉左做專頭(壞左)

查看完整版本: [-- 有無人知道邊到可以幫人"升級psp" --] [-- top --]