查看完整版本: [-- 星期六新同樂釣魚 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 星期六新同樂釣魚 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

無主孤魂 2007-08-09 09:33

星期六新同樂釣魚

如果天氣許可的話 ,將會去新同樂半日黑!有興趣可以打比我(永66367747)

garypak 2007-08-09 11:36
上星期日去已經焦佐一次

garypak 2007-08-09 11:38
不過我見到人地好努力去拖
有8條紅友

冇用虫 2007-08-09 11:47
焦佐

dailly 2007-08-09 12:24
上星期日我和兩個朋友去新同樂半日黑都系焦左。

garypak 2007-08-09 12:57
引用第4樓dailly2007-08-09 12:24發表的“”
上星期日我和兩個朋友去新同樂半日黑都系焦左。

我地可能見過面

無主孤魂 2007-08-09 13:37
焦咗咁大濟 ,但係我未焦過喎 ,係咪大家釣法及釣餌有所不同呢

dailly 2007-08-09 15:39
那你就好運了,因為開頭是我朋友帶我去的,其實他之前都是你這樣想,所以上次我們都帶了醃蝦、秋刀、大蝦、泥秋。還有試了不同的釣組和釣法。可能是跟天氣有關吧。

希望你好運點吧 !

Ps : 佢塘尾有好多立仔。

路亞添 2007-08-09 19:29
開2支竹,一支用山元八郎止線結+全游動釣組(4號金鈎用蝦仁),一支釣生蝦,一定清塘,
不過水淡,8月11日魚不一定會開口

dickkuok 2007-08-10 13:47
聽日天氣都唔係咁樂觀.....睇怕要改期啦......

那貓一 2007-08-10 14:34
引用第0樓無主孤魂2007-08-09 09:33發表的“星期六新同樂釣魚”
如果天氣許可的話 ,將會去新同樂半日黑!有興趣可以打比我(永66367747)

我都想去呀....但要開工.孤魂兄:釣多d.post d 相來看下.小心天氣問題喎?

那貓一 2007-08-10 14:39
剛掛8號風球H/ K..小心.

無主孤魂 2007-08-10 17:16
我睇都係唔多樂觀

tony 2007-08-10 17:30
我下星期日去wo

高比 2007-08-10 18:19
去戈到釣魚就算食焦都冇問題,輝叔熱情好客有又禮貌,叫輝叔帶你地去村長到食宵夜啦....哈哈....記得飲返兩箱!

3136633 2007-08-12 16:12
唉~现在没时间钓鱼了

查看完整版本: [-- 星期六新同樂釣魚 --] [-- top --]