查看完整版本: [-- dickkuok兄請進 --]

-> 相 約 釣 魚 -> dickkuok兄請進 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

macauman 2007-08-01 13:42

dickkuok兄請進

不好意思啊 因公司既批假原因 我8月4日個日要返中啊 不過冇所謂 因為我可以10點後趕過黎啊 因都冇試過光釣夜水 但人數方面你還有其他的人嗎 依家得我同你咋

dickkuok 2007-08-01 15:08
我都係一個人炸.......咁唯有再睇下有無其他人有興趣啦,釣夜水一般最少要5 個人先開架.......

無主孤魂 2007-08-01 17:25
引用第1樓dickkuok2007-08-01 15:08發表的“”
我都係一個人炸.......咁唯有再睇下有無其他人有興趣啦,釣夜水一般最少要5 個人先開架.......

我唸我都可以去 ,等我同我隻老虎講講,問題不大

小釣手 2007-08-01 18:13
去邊釣?   有咩釣先?

小釣手 2007-08-01 18:16
因為我想釣立魚......................

Johnnych 2007-08-01 22:32
,我唸我都可以去

無主孤魂 2007-08-02 09:05
引用第4樓小釣手2007-08-01 18:16發表的“”
因為我想釣立魚......................

都有的,但好細條 ,其他魚就大

Johnnych 2007-08-03 22:56
有冇邊個場夜水冇限人數ga。

zoo 2007-08-03 23:28
引用第7樓ttax2007-08-03 22:56發表的“”
有冇邊個場夜水冇限人數ga。

紅樹!

Johnnych 2007-08-04 02:51
無主孤魂 dickkuok zoo 小釣手 兄 有冇興趣紅樹灣啊!

3136633 2007-08-12 16:15

查看完整版本: [-- dickkuok兄請進 --] [-- top --]