查看完整版本: [-- (非常緊急)Avril Lavigne 香港演唱會飛 --]

-> 法 律 諮 詢 -> (非常緊急)Avril Lavigne 香港演唱會飛 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

兒島玲子 2007-07-31 22:11

(非常緊急)Avril Lavigne 香港演唱會飛

8月18日 Avril Lavigne 香港演唱會 因有事未能出席 又唔想浪費左套飛.....
現售 $1800 HKD / 兩張 (A 區企位 請預早入場)  
有意可電 66619256

細路仔 2007-07-31 22:17
1800$打多左個0呀???

兒島玲子 2007-07-31 22:18
冇打錯....明碼實價 兩張 港幣壹仟捌佰元正 ($1800)

高比 2007-07-31 22:47
一支中等貨色的價錢.....但我都買唔起

小堡 2007-07-31 22:53
想去......但

wah 2007-07-31 22:58
好正
但冇

小小強 2007-07-31 23:00
邊個黎架??我唔識,如果今江克隆演唱會我可能會考慮吓

sang 2007-07-31 23:02
我都唔睇演唱會 我幫你唔到

海狗 2007-08-01 05:23
引用第0樓兒島玲子2007-07-31 22:11發表的“(非常緊急)Avril Lavigne 香港演唱會飛”
8月18日 Avril Lavigne 香港演唱會 因有事未能出席 又唔想浪費左套飛.....
現售 $1800 HKD / 兩張 (A 區企位 請預早入場)  
有意可電 66619256

你無同事去咩........

whero 2007-08-01 08:06
1800元......1800/25= 72...可以多填海72磚了

小魚魚 2007-08-01 10:15
引用第9樓whero01-08-2007 08:06發表的“Re:(非常紧急)Avril Lavigne 香港演唱会飞”
1800元......1800/25= 72...可以多填海72磚了

兒島玲子 2007-08-01 14:03
引用第8樓海狗2007-08-01 05:23發表的“”

你無同事去咩........

都話有事去唔到, 唔係都唔會讓出黎啦~~~~

你仲講野, 唔係廚房佬同我, 都唔知你..........^^

海狗 2007-08-01 14:31
引用第11樓兒島玲子2007-08-01 14:03發表的“”

都話有事去唔到, 唔係都唔會讓出黎啦~~~~

你仲講野, 唔係廚房佬同我, 都唔知你..........^^

查看完整版本: [-- (非常緊急)Avril Lavigne 香港演唱會飛 --] [-- top --]