查看完整版本: [-- [問男性] 見到女仔拎住支魚竹時感覺? --]

-> 會 員 互 動 -> [問男性] 見到女仔拎住支魚竹時感覺? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

洗白白 2007-07-30 05:09

[問男性] 見到女仔拎住支魚竹時感覺?

想知道男仔點睇法?
女仔釣魚是點ka? 係咪太粗魯...?
有時候我一個人去釣魚,d人眼望望,
佢地感覺我好似好大膽,去到咁靜地方釣魚..

我感覺釣魚係好似吸毒一樣..會上引的..

Ar保 2007-07-30 05:25
鍾意釣魚既女仔,比其它女仔更有性格更加型!!

阿B 2007-07-30 07:07
E+大把女釣手la....

1魚 2007-07-30 07:26
我有一次過關都見過一個女仔,身穿名牌透氣雨衣,全副武裝....當然~身為釣魚佬的我,會以很奇怪的眼光,看了她一下啦....唔通戈位係.....

Honfer 2007-07-30 08:30
引用第0樓洗白白2007-07-30 05:09發表的“[問男性] 見到女仔拎住支魚竹時感覺?”
想知道男仔點睇法?
女仔釣魚是點ka? 係咪太粗魯...?
有時候我一個人去釣魚,d人眼望望,
佢地感覺我好似好大膽,去到咁靜地方釣魚..

我感覺釣魚係好似吸毒一樣..會上引的..

.......

.....你玩咩釣法架....如果女仔玩jiging 都幾過引

barry 2007-07-30 09:55
最重要既更系要看下正唔正啦~

海狗 2007-07-30 11:05
引用第5樓barry2007-07-30 09:55發表的“”
最重要既更系要看下正唔正啦~

小幹炮love 2007-07-30 11:47
今時唔同往日囉 唔好睇小d女仔,分分鐘勁過d男仔

大舊飯 2007-07-30 12:53
邊個围見到有女仔拎住支魚竹, 有出聲

tony 2007-07-30 12:59
我反而鍾意d女仔玩釣魚,因為可以陪埋自己去釣,最緊要就係唔會成日話你去左釣而唔理佢.

洗白白 2007-07-30 16:57
引用第4樓Honfer2007-07-30 08:30發表的“”

.....你玩咩釣法架....如果女仔玩jiging 都幾過引

初學者...磯釣,朋友教我咩[直釣],但我成日一個人去,唔識點玩,自己睇書,睇完唔明..
超想有人教...
我間中釣到一條..之後一直都冇中魚..技不如人.. 唯有放棄...
我連支竹,線...工具跟書買,之後都冇用ge\./
好彩用d cheap野..

又唔知買得好唔好?
工具:shimano 呢隻2000,一支2號,
線用chaptel one 的 0.258mm 7.9kg 14lbs←呢隻係咪主線用?

我完全自己學... 但玩釣魚由細到大,手ccc釣易中,一用竹就pk喇!

洗白白 2007-07-30 17:00
想問下shimano 呢隻2000同2500分別?
女仔用咩型號竹號? 我見d人用2號,但朋友又話叫我買支1/1.5號..
仲有我唔識玩波,每次落晒底,咁支竹自然彎晒啦...
之後收好線,直線等魚食囉...
我錯d咩???

洗白白 2007-07-30 17:06
引用第3樓1魚2007-07-30 07:26發表的“”
我有一次過關都見過一個女仔,身穿名牌透氣雨衣,全副武裝....當然~身為釣魚佬的我,會以很奇怪的眼光,看了她一下啦....唔通戈位係.....

一定唔係我..我有錢都唔會一身武裝啦..
其實釣魚都係好洗錢..
不過平平地玩下都可以..

壞人 2007-07-30 18:32
呵呵,我也是一個初學者,
如果唔介意加我MSN研究研究.
[email protected]

1魚 2007-07-30 19:40
唔好睇少d女釣手~島野釣具就有一位女釣手好犀利......

小堡 2007-07-30 21:07
女釣手........我見到就頭痛了

kin 2007-07-30 22:18
引用第15樓小堡2007-07-30 21:07發表的“”

小堡.....辛苦你啦...

洗白白 2007-07-31 00:09
引用第13樓壞人2007-07-30 18:32發表的“”
呵呵,我也是一個初學者,
如果唔介意加我MSN研究研究.
[email protected]

你個名咁得人驚ge... 壞人...
ok add你啦~

洗白白 2007-07-31 00:11
引用第15樓小堡2007-07-30 21:07發表的“”

做咩貼人地d相出來?? 你們識個女人?? 佢好似好勁,全副戰衣咁!

小堡 2007-07-31 00:15
引用第18樓洗白白2007-07-31 00:11發表的“”

做咩貼人地d相出來?? 你們識個女人?? 佢好似好勁,全副戰衣咁!

我都想唔識佢 ............佢好似好勁?扮勁

Honfer 2007-07-31 00:22
引用第10樓洗白白2007-07-30 16:57發表的“”

初學者...磯釣,朋友教我咩[直釣],但我成日一個人去,唔識點玩,自己睇書,睇完唔明..
超想有人教...
我間中釣到一條..之後一直都冇中魚..技不如人.. 唯有放棄...
.......

女仔仲要成日一個人去釣魚.....吾係咁西利呀ma......

wah 2007-07-31 00:23
wa...全副武裝...gama,sunline
小堡...辛苦你la

洗白白 2007-07-31 00:46
引用第20樓Honfer2007-07-31 00:22發表的“”

女仔仲要成日一個人去釣魚.....吾係咁西利呀ma......

咁我一落街就是海啦...三聖邨 sam shing est ,估唔到可以靚到o拍o拍聲..

不過我港澳兩邊走..haha..

唔西利.. 不過一個人想夜釣就好驚...

洗白白 2007-07-31 00:47
第一張圖有個人釣魚啦...見到嗎?

Honfer 2007-07-31 00:54
引用第22樓洗白白2007-07-31 00:46發表的“”

咁我一落街就是海啦...三聖邨 sam shing est ,估唔到可以靚到o拍o拍聲..

不過我港澳兩邊走..haha..
.......

咩地方泥架......

洗白白 2007-07-31 00:56
引用第24樓Honfer2007-07-31 00:54發表的“”

咩地方泥架......

好明顯係香港,新界西區,屯門啦...

小堡 2007-07-31 02:22
我睇唔到d相

barry 2007-07-31 10:29
我相信里度好多人愿意教你钓鱼既!!

sang 2007-07-31 11:05
睇唔到d相

小釣手 2007-07-31 12:05
我以前住蝴蝶灣......................

小銘 2007-07-31 12:45
堡哥哥~~你有冇叫佢帶多d女仔朋友玩釣魚呀~~~

洗白白 2007-07-31 16:38
引用第28樓sang2007-07-31 11:05發表的“”
睇唔到d相

我睇到... 你們點解睇唔到?

sang 2007-07-31 16:48
引用第31樓洗白白2007-07-31 16:38發表的“”

我睇到... 你們點解睇唔到?

我真睇唔到d相

zoo 2007-07-31 16:50
真係睇吾到的相, [問男性] 見到女仔拎住支魚竹時感覺?
梗系正啦!同自己志同道合!起碼叫釣魚吾使拿批文!

洗白白 2007-07-31 16:52
引用第32樓sang2007-07-31 16:48發表的“”

我真睇唔到d相

咁冇法啦....
自己上傳...呢次點呀? 睇到未?附件DSC_6576_copy.jpg超過指定大小204800字節=.=

sang 2007-07-31 16:53
引用第33樓zoo2007-07-31 16:50發表的“”

講得冇錯 起碼叫釣魚吾使拿批文!

洗白白 2007-07-31 16:54
引用第33樓zoo2007-07-31 16:50發表的“”

點解要批文,你可以教條女釣,到佢中魚就唔會悶,可能開始產生興趣!~

海狗 2007-07-31 17:05
引用第36樓洗白白2007-07-31 16:54發表的“”

點解要批文,你可以教條女釣,到佢中魚就唔會悶,可能開始產生興趣!~

唉...但係有d人個女人唔鐘意呢.....

我就唔同呢...自由身...鐘意去邊度釣魚都得....哈哈...

海狗 2007-07-31 17:06
引用第18樓洗白白2007-07-31 00:11發表的“”

哥個係佢老婆黎架........

sang 2007-07-31 17:11
引用第37樓海狗2007-07-31 17:05發表的“”

我就唔同呢...自由身...鐘意去邊度釣魚都得....哈哈...

你係自由身 得把口

洗白白 2007-07-31 17:14

咁女人此終都想身邊的男人多陪自己,她們心態就是諗點解你去玩都唔陪我,就是咁喇!

海狗 2007-07-31 17:22
引用第39樓sang2007-07-31 17:11發表的“”

你係自由身 得把口

我都無女朋友.....親密好友(女性)就大把.......

sang 2007-07-31 17:32
引用第41樓海狗2007-07-31 17:22發表的“”

我都無女朋友.....親密好友(女性)就大把.......

我都無女朋友,, 親密(女性)朋友都無

海狗 2007-07-31 17:51
引用第42樓sang2007-07-31 17:32發表的“”

我都無女朋友,, 親密(女性)朋友都無

見血方休 2007-07-31 18:05

吓!
乜原來你釣魚架?
我仲以為你齋吹嘅添

海狗 2007-07-31 18:08
引用第44樓見血方休2007-07-31 18:05發表的“”

吓!
乜原來你釣魚架?
我仲以為你齋吹嘅添

見血哥哥...你新黎架.....

洗白白 2007-08-02 00:15
引用第45樓海狗2007-07-31 18:08發表的“”

見血哥哥...你新黎架.....

冷靜d...狗哥...

海狗 2007-08-02 04:57
引用第46樓洗白白2007-08-02 00:15發表的“”

冷靜d...狗哥...

洗白白....你唔洗驚wo...我同佢好老友架...

犬齒鮪 2007-08-02 10:03
會釣魚的女生很美~

Johnnych 2007-08-02 10:52
引用第48樓犬齒鮪2007-08-02 10:03發表的“”
會釣魚的女生很美~

我都有同感.唔知係唔係物以稀為貴呢?

查看完整版本: [-- [問男性] 見到女仔拎住支魚竹時感覺? --] [-- top --]