查看完整版本: [-- 8月4日到15日 放大假 有冇人陪我去釣夜水呢 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 8月4日到15日 放大假 有冇人陪我去釣夜水呢 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

macauman 2007-07-24 17:13

8月4日到15日 放大假 有冇人陪我去釣夜水呢

8月4日到15日 放大假 有冇人陪我去釣夜水呢 塘圍都得啊 有冇人去釣呢

恐龍釣魚 2007-07-24 17:43
去澳門地方呀!!?? 有冇私家車??

sang 2007-07-24 18:01
引用第1樓恐龍釣魚2007-07-24 17:43發表的“”

冇私家車 有私人飛機

高比 2007-07-24 19:34
零用錢花光光,我要小休一下

哈哈兒 2007-07-24 20:20
引用第1樓恐龍釣魚2007-07-24 17:43發表的“”

香港地區 有自行車 得5得

恐龍釣魚 2007-07-24 21:18
香港地區 有自行車 得5得

您試吓吧!!

哈哈兒 2007-07-24 21:42
都係米啦~~~~~你個樣好似想食左我咁

zoo 2007-07-24 22:51
八月五号一起去佳記,宮本帶隊!

barry 2007-07-25 09:38
但是他想夜水哦!~

Johnnych 2007-07-25 13:27
好耐冇北上釣夜水啦!係ge話确定時間到時一起啊!

dickkuok 2007-07-25 13:40
我都想去光記釣夜水...仲有無腳添??

無主孤魂 2007-07-25 15:30
8月4日夜水釣塘,有興趣的話4号前Call me66367747我叫阿永

macauman 2007-07-26 09:22
好 haha ttax兄 希望到時可以成行啦 呵呵

盈妍努力 2007-07-26 13:07
我剛學釣魚,帶埋我去得唔得?

dickkuok 2007-07-26 14:25
4號去邊個塘呀?我都想去呀

macauman 2007-07-26 16:39
邊度仲未定啊 你想去光記啊 都好喎 haha 我好耐都冇去過 其他人有性趣嗎

dickkuok 2007-07-26 17:04
我無所謂邊個塘都得,只要唔使曬到焦咁就得~~~

macauman 2007-07-26 17:08
嗯 咁好啦 到時睇下邊位有性趣既 約埋一齊睇下去邊度啦

無主孤魂 2007-07-27 15:50
168或新同樂或光記或周記都無所謂!但168,光記同周記我都未釣過,唔知好唔好釣呢?

paulo 2007-07-27 16:39
大陸?好多蚊架!澳門夜水就得,係就pm我啦!

Johnnych 2007-07-29 13:53
引用第12樓macauman2007-07-26 09:22發表的“”
好 haha ttax兄 希望到時可以成行啦 呵呵

非常好.等你ge安排.macauman兄。

無主孤魂 2007-07-30 11:40
上星期六及日,新同樂釣況
星期六:下午五點到達見到好多人,只好到塘尾揾個空位 ,第一口中的時間在六點半左右中紅鮋,其後至到十點半先後共中了六條盲鬼及多一條紅鮋 ,但其間斷了一口完全無得還拖的
全日共釣了八條斤幾至三斤幾的魚,都OK的,因為成三十人喺度

星期日:都係咁上吓到達,但今日就得幾個人 ,又係喺六點半左右中第一口係盲鬼約二斤,之後在七點半中了一條盲鬼,都玩了成五分鐘 ,過磅後係十斤多小小 ,之後得番五個人,三個大陸人和我們二人 ,今日我們只喺釣到十點就走,因為都釣夠了 ,共釣了八條盲鬼一條紅鮋 !而我的朋友都釣了五條盲鬼!我今日就斷一口已見鱼影的,我唸係盲鬼或敏魚都有七斤以上 ,跟著再中一口都有啲力的但給我頂爆口又走了 ,火都嚟

dickkuok 2007-08-01 13:27
請問決定左4號晚去邊個塘未??同埋夠腳未?決定了可通知我(66732426 阿偉)因明天我休息不會上網....麻煩曬!

Johnnych 2007-08-01 23:16
去紅樹灣好唔好呢

Johnnych 2007-08-02 11:03
四號係唔係去啊!macauman兄.係ge話請電66669637.johnny.等我有機會學下嘢啦!

Johnnych 2007-08-02 11:06
昨日我幾個朋友係168狂中黃立倉咁話.用5號脚絲都斷幾口.。。。。

macauman 2007-08-02 12:28
不好意思啊 因公司批假既問題 8月4都要返工啊 但從5日開始放啊 5 日開始去邊都得啊

無主孤魂 2007-08-03 13:59
引用第25樓ttax2007-08-02 11:06發表的“”
昨日我幾個朋友係168狂中黃立倉咁話.用5號脚絲都斷幾口.。。。。

但168可唔可以釣通宵呀

Johnnych 2007-08-05 01:10
[quote]引用第27樓無主孤魂2007-08-03 13:59發表的“”

阿永兄.好高興認識你.教佐我好多釣鱼技巧.真係有聽君一席話之感...和今次新仔之行。

無主孤魂 2007-08-06 16:49
引用第28樓ttax2007-08-05 01:10發表的“”
[quote]引用第27樓無主孤魂2007-08-03 13:59發表的“”

阿永兄.好高興認識你.教佐我好多釣鱼技巧.真係有聽君一席話之感...和今次新仔之行。

不用多謝 !大家多啲一齊去釣魚互相交流下 ,我都希望人人釣到魚

Johnnych 2007-08-06 17:16
引用第29樓無主孤魂2007-08-06 16:49發表的“”

不用多謝 !大家多啲一齊去釣魚互相交流下 ,我都希望人人釣到魚

幾時去新同樂啊!

無主孤魂 2007-08-06 17:35
引用第30樓ttax2007-08-06 17:16發表的“”

幾時去新同樂啊!

明天下午五點如果你行得   GoGoGo

海狗 2007-08-06 19:45
引用第31樓無主孤魂2007-08-06 17:35發表的“”

明天下午五點如果你行得   GoGoGo

我有d想去......

無主孤魂 2007-08-07 12:31
引用第32樓海狗2007-08-06 19:45發表的“”

我有d想去......

Sorry呀海狗兄 ,因為六點後我已放工,所以不知道你想去,你可以打比我(永66367747)

海狗 2007-08-07 13:31
引用第33樓無主孤魂2007-08-07 12:31發表的“”

Sorry呀海狗兄 ,因為六點後我已放工,所以不知道你想去,你可以打比我(永66367747)

咁今晚有無得去呀........

sang 2007-08-07 14:36
引用第34樓海狗2007-08-07 13:31發表的“”

咁今晚有無得去呀........

你去 打麻雀

dickkuok 2007-08-07 15:51
慘!!!我明天請唔到假呀.....如果過兩日再去的話預埋我啦

查看完整版本: [-- 8月4日到15日 放大假 有冇人陪我去釣夜水呢 --] [-- top --]