查看完整版本: [-- 甘悶無野做問一個好搞笑ge問題 --]

-> 海 磯 釣 訊 -> 甘悶無野做問一個好搞笑ge問題 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

超人 2007-06-23 22:03

甘悶無野做問一個好搞笑ge問題

釣魚最小都會另到人晒黑,皮膚變粗啦.直接影響外觀啦
再者可能有人比人話釣魚係一個好老餅ge活動
因而另到有人會覺得中意呢方面架人好古板因而影嚮到識男女朋友
甘想問下 二十三岁以下ge哥哥仔姐姐仔你地有另一半未呢?

由於驚大家怕丑 所以要投左先可以睇答案

1魚 2007-06-23 22:35
冇我投票份....

不過~多數另一半真的不喜歡男人去釣魚

小龍 2007-06-23 22:37
我單身呀~~~~~~

傑仔 2007-06-23 23:46
有...不過佢唔介意...

超人 2007-06-24 00:15
呀.. 要唔該一魚叔幫我移貼...嘿

tony 2007-06-24 01:38
同意一魚叔講法,因為我條女唔太鍾意我去釣

zoo 2007-06-24 01:50
太陽係大部份女士的天敵!而女人天生多疑,你去的她吾會去的地方,你想她會喜歡嗎?

恐龍釣魚 2007-06-24 07:27
在我一生中是沒有另一半的女仔!!我的另一半是"魚"!!

高比 2007-06-24 08:41
引用第5樓tony2007-06-24 01:38發表的“”
同意一魚叔講法,因為我條女唔太鍾意我去釣

所有釣魚佬的共通點!

我冇份投票!哈哈

LK 2007-06-24 08:55
岩岩好有份投   不過我另一半都好鐘意釣魚

哈哈兒 2007-06-24 18:22
我個半話無問題~~~~~~~~

bait 2007-06-25 14:15
我覺得釣魚對這個應該不會有太大影響啊,,最重要都係個人魅力吧

珠海一支公 2007-06-27 12:52
我的枕边人认为,钓鱼总比钓X好.

longwai 2008-12-18 18:34
     做下單身貴族 幾好啊 有錢買靚竿  

choi輝 2008-12-18 19:09

wuyio 2008-12-24 14:53
可是单身的时候又渴望找到另一半~~无语叻~~当当飘飘~~

chon 2008-12-24 14:58
我有另一半~~但係~我每次去親釣魚=- =

佢第一句都會話~~又去釣魚呀= =我答:係呀

佢又問~~點解你次次都無魚令返黎既...  哈哈~~

wuyio 2008-12-27 15:44
~~受不鸟哒~~当当无语呀~~呵呵~~

十出九龜 2008-12-27 17:37
又想釣多啲魚,又想留下美人魚.唉!

小魚兒 2008-12-27 17:49
引用第  7  樓  恐龍釣魚  於  2007-06-24 07:27  發表的 :
在我一生中是沒有另一半的女仔!!我的另一半是"魚"!!             

me too.....

wuyio 2009-02-18 13:21
当当路过看看~~不说么~~

Filo 2009-05-10 20:12

生仔 2009-05-11 02:39
///

魚力發電 2009-05-11 02:55
引用第  8  樓  高比  於  2007-06-24 08:41  發表的 :

所有釣魚佬的共通點!

.......

生仔 2009-05-13 04:33
吾知點答............................但我好愛釣魚   

查看完整版本: [-- 甘悶無野做問一個好搞笑ge問題 --] [-- top --]