查看完整版本: [-- 佳记两周年最新详情 --]

-> 海 磯 釣 訊 -> 佳记两周年最新详情 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

横琴钓友 2007-05-29 17:50

佳记两周年最新详情

今日詢問之下,嘩!獎品都幾豐富喎!
抽獎的獎品有成30份咁多.其中頭獎係daiwa的波濤一支.勁呀!!!!!!!!!
二獎送日新竿支.淨係兩支竿都要2仟蚊啦~~
大魚獎獎金一名葡幣500元,而每人入場都有浮波一粒.
計埋條數夾埋咪成4仟幾蚊的獎品~~扺過釣圍~~
我都買咗兩張入場券.好似得返十幾張券咋~~~

月兒 2007-05-29 18:38
請問有幾多張入場券系比人買咗

月兒 2007-05-29 18:40
我驚好多人去

細偉 2007-05-29 18:46
阿佳上黎賣廣告!請問版主收到廣告費未?

横琴钓友

級別: 候補旅客
發帖: 1
貢獻值: 0 點
好評度: 10 點

横琴钓友 2007-05-29 19:03
引用第3楼细伟2007-05-29 18:46发表的“”
阿佳上黎卖广告!请问版主收到广告费未?

横琴钓友

级别: 候补旅客
.......

新釣手 2007-05-29 20:52
抽到支daiwa波濤 十 大魚獎500元......

正-o......

fucg 2007-05-30 02:58
引用第4樓横琴钓友2007-05-29 19:03發表的“”

做咗唔好咋咋啼,開個新account賣廣告又唔認。仲要問人講物。
如果都系唔明,我示範你知。
我現在擺明開個新account姪你。

受不了 2007-05-30 10:21
同一件事由多個不同身份來不斷的渲染,真有點令人有點煩擾的感覺。因為這種事己不是第一次,而是週週、月月不斷的在發生。所以希望部份人仕注意。謝謝!!!

dickkuok 2007-05-30 14:54
係唔係真係得四十個名額先~~人太多唔好玩

查看完整版本: [-- 佳记两周年最新详情 --] [-- top --]