查看完整版本: [-- 廟灣遊船河團 --]

-> 相 約 釣 魚 -> 廟灣遊船河團 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

智達 2007-05-10 14:06

廟灣遊船河團

6月2日中午出船,晚上八點半收竹,3日船釣(睇釣況決定幾點回程)

第一艇司檬荃
已參加人員如下

智達仔 (漁樂網資深會員)
不是日本人 (漁樂網怪人專釣唔啱季節既魚)
jc (一係蕉,一係嚇死你)
旦哥 (出磯未蕉過)
大羅柚 (成日吹水都唔係釣魚)
蕉神貓(crazyscat)(如名十出九蕉)
宮本 (漁樂網黑馬,需釣魚一次比一次大,但還未見底)
釣魚必中(魚神、行過船不過不能免疫【雲旋狼】重病)
含堅
見血蛋散

暫時爆満、、!如果要再加人、即一船5人的話、要再商量、、!

(如缺乏救生衣、磯釣釘鞋等安全設備,籌辦人有權禁止此等人登船,不得異議)

○責任声明
凡報名參加磯釣団者或被代人報名參加者均被視為接受此声明。本活动带有一定的危险性,召集者不承担任何活动过程中産生的責任。鉴于本次活动存在一定的不可控性,请参与者正确评估活动存在的危险性,购买保险和自负风险。参加者须对自己的安全负责,活动中发生意外事故,组织者有义务组织救援或改变行程,但不承担任何法律和经济责任,特此声明。

黑鯛之天敵 2007-05-10 14:24
2號幾點出發???晚上在哪過夜???

不是日本人 2007-05-10 14:49

BBX両節智達哥、訂左阿全同辺個架艇、第2艇不如找吹水光、用魚掌区個面、、HAHA

不是日本人 2007-05-10 14:52
引用第1樓黑鯛之天敵2007-05-10 14:24發表的“”
2號幾點出發???晚上在哪過夜???

2号、你幾点得亜?晩上在廟灣過夜架!

小釣手 2007-05-10 14:53
釣多少日? 要d 咩釣具?

不是日本人 2007-05-10 15:03

釣2日、第一日中午出、晩昏可以上石也可以船釣、第二日早出、基本上只可船釣、一般釣到中午回程、看釣況決定、、釣具按各人喜好、可以用船竿、磯竿、磯竿1.5号OK了、驚的話可以用3号、不過長時間用可能比較重、出廟灣最先決条件係呉怕【雲旋狼】

智達 2007-05-10 15:16
引用第2樓不是日本人2007-05-10 14:49發表的“”

BBX両節智達哥、訂左阿全同辺個架艇、第2艇不如找吹水光、用魚掌区個面、、HAHA

.......

第二艇未book 如果有多兩位參與,就馬上book 吹水光,但如人數不足時就要投票決定是否開兩艇

6月2日未定幾點出,可商量,但希望不要超過15時,因到目的地開竹都參不多要17時了,晚上已決定在廟灣過夜,.

barry 2007-05-10 17:48
打翻份请示先~不过要去三日好大难度!

智達 2007-05-10 17:59
引用第7樓barry2007-05-10 17:48發表的“”
打翻份请示先~不过要去三日好大难度!

邊有三日呀,去兩日一夜呀,重有一日你想騙你老婆去邊到(浦)呀

crazyscat 2007-05-10 18:10
老師果然係老師...振夫光呀cccc....希望爆吊而歸

crazyscat 2007-05-10 18:11
JC...我又要吊球拍haha

crazyscat 2007-05-10 18:23
白果炸杆達,小心今次又炸竹呀.....cccccc

crazyscat 2007-05-10 18:24
唔係中国人今次一定要吊番果條八爪魚上黎報仇呀...

whero 2007-05-10 18:37
這個時候去遊船河.......是頂曬,下面也曬.....一船人干

智達 2007-05-10 18:51
引用第11樓crazyscat2007-05-10 18:23發表的“”
白果炸杆達,小心今次又炸竹呀.....cccccc

今次係炸你支竹.......ha ha

crazyscat 2007-05-10 20:22
引用第14樓智達仔2007-05-10 18:51發表的“”

今次係炸你支竹.......ha ha
我好耐無炸過竹勒,我都好想炸下,有得炸唔帕炸呀,重好過蝦都唔駛換丫

見血方休 2007-05-10 21:15
確率變動中

黑鯛之天敵 2007-05-10 23:53
出廟灣有無大船ga???飛艇出去腰骨痛~~~

whero 2007-05-11 01:11
引用第17樓黑鯛之天敵2007-05-10 23:53發表的“”

大船四個鍾.......問你S未?

黑鯛之天敵 2007-05-11 03:27
引用第18樓whero2007-05-11 01:11發表的“”

大船四個鍾.......問你S未?

智達 2007-05-11 07:33
引用第17樓黑鯛之天敵2007-05-10 23:53發表的“”

係架車拆條避震帶上艇用咪可以囉.....

73204 2007-05-11 21:15

有啊!!!!!!扬名三号,45呎船,一日庙湾5800$$$,75分钟到.

大鸥 2007-05-11 23:41

智達 2007-05-13 09:44
引用第16樓見血方休2007-05-10 21:15發表的“”
確率變動中

蹹乜春呀! 一d 表達能力都冇.......

見血方休 2007-05-13 10:00
引用第23樓智達仔2007-05-13 09:44發表的“”

蹹乜春呀! 一d 表達能力都冇.......

讀多d書啦

barry 2007-05-13 10:09
大人正在审核当中~

智達 2007-05-13 10:47
引用第25樓barry2007-05-13 10:09發表的“”
大人正在审核当中~

barry 2007-05-13 11:43
牵累太大,一干人等正在四处逃亡~大人正在全力追捕~

黑鯛之天敵 2007-05-13 11:45
引用第26樓智達仔2007-05-13 10:47發表的“”

爆大鑊~~~全部督哂出黎~~~~

barry 2007-05-13 11:55
宁 我 负天下人不要天下人负我!!

黑鯛之天敵
是我们老大!!

黑鯛之天敵 2007-05-13 11:57
我沒做大哥好多年~~~~

barry 2007-05-15 09:45
你不爱冰冷的床缘?你会翻面?

宮本 2007-05-15 12:18
第一日 夜水去邊到上磯

黑鯛之天敵 2007-05-15 13:21
引用第31樓barry2007-05-15 09:45發表的“”
你不爱冰冷的床缘?你会翻面?

我只想好好愛一回~~~~

智達 2007-05-15 13:43
引用第32樓宮本2007-05-15 12:18發表的“”
第一日 夜水去邊到上磯

都係廟灣,兩日一夜都係廟灣過.....

宮本 2007-05-15 14:07
... 睇來要割得很刺激了

barry 2007-05-15 15:29
引用第33樓黑鯛之天敵2007-05-15 13:21發表的“”

我只想好好愛一回~~~~

爱边个在明天先?

不是日本人 2007-05-15 16:41

TO:敬愛的BARRY老師&黒礁一滴滴、呉好唸甘多la~重有一個位、先報先得、呉報就無得、甘ge世紀組合還要考慮。

不是日本人 2007-05-15 22:28
8人2船已経爆満、如要迫上船請聯絡智達兄!

智達 2007-05-15 23:47
最後位置由魚神必中填滿!此團已滿謝謝各路英雄鼎力支持.........

宮本 2007-05-17 17:56
熱切祈待中........

想問下 廟灣上磯 一般(立)釣棚有幾深

衣種又要幾深(跟立魚差不多嗎)?

見血方休 2007-05-18 00:54
想問下 廟灣上磯 一般(八爪魚)釣棚有幾深

dd 2007-05-18 00:56
今晚沙锋中了条大马呀。。。。。。。。。。50斤左右的。

智達 2007-05-22 00:30
咸堅又話去!各團友點睇呀...............

見血方休 2007-05-22 01:02
我反對

黑鯛之天敵 2007-05-22 01:35

crazyscat 2007-05-22 06:46
23695......haha.....睇黎今次呢團真係過引勒...繼有頭號漁樂網奇人之稱既白果炸杆遊船河達..外亦有蕉屍付雨通才...加埋一產一產打粉落海既專攻85匹...同我地既釣魚不中,,重有先見其欏後見其人既水哥大羅友先生..現在加埋23695..今次參加08奧運都得勒..cccc今水0甘齊人一定超好玩及趣事多多..回來後又可以比我呢個戰地記者一日三次每次4個鈡0甘連續講播cccc

智達 2007-05-22 10:31
引用第44樓見血方休2007-05-22 01:02發表的“”
我反對

你用咩黎反對呀,你係邊位呀,我地呢到冇人識你喎.........

智達 2007-05-22 10:34
引用第45樓黑鯛之天敵2007-05-22 01:35發表的“”

你係咁搖頭係咩意思,你去唔去呀,我幫你搬張O 蟬上船比你啦,

智達 2007-05-22 10:38
引用第46樓crazyscat2007-05-22 06:46發表的“”
23695......haha.....睇黎今次呢團真係過引勒...繼有頭號漁樂網奇人之稱既白果炸杆遊船河達..外亦有蕉屍付雨通才...加埋一產一產打粉落海既專攻85匹...同我地既釣魚不中,,重有先見其欏後見其人既水哥大羅友先生..現在加埋23695..今次參加08奧運都得勒..cccc今水0甘齊人一定超好玩及趣事多多..回來後又可以比我呢個戰地記者一日三次每次4個鈡0甘連續講播cccc

你件蛋散,成日係到唯恐天下不亂,等我今次用大魚掌嘴好好咁教訓你條蕉神貓....

查看完整版本: [-- 廟灣遊船河團 --] [-- top --]