查看完整版本: [-- 澳门之旅 --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 澳门之旅 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

xuel502 2007-05-05 23:54

澳门之旅

五月四号终于去到澳门了!那时的心情格外的好!
今日(五月五号下午)从澳门返到广州了,澳门,吾错,本地人真系好友善,特别地系青年同中年人!我好想赞下距地,澳门因为有甘概人而存在而感到满足!
仲要多谢概就系甘多位朋友对我概意见支持!我听左你地地意见之后,基本上都按照来做了,真系好好,(我吃到猪扒包拉)可惜仲吾够时间逛完澳门,下次去一定再去逛爽地!

猪扒包啊:

住宅博物馆的靓车:

官也街的鞋,很便宜,十元啊:

亞旦 2007-05-06 00:05
引用第0樓xuel5022007-05-05 23:54發表的“澳门之旅”
五月四号终于去到澳门了!那时的心情格外的好!
今日(五月五号下午)从澳门返到广州了,澳门,吾错,本地人真系好友善,特别地系青年同中年人!我好想赞下距地,澳门因为有甘概人而存在而感到满足!
仲要多谢概就系甘多位朋友对我概意见支持!我听左你地地意见之后,基本上都按照来做了,真系好好,(我吃到猪扒包拉)可惜仲吾够时间逛完澳门,下次去一定再去逛爽地!

502,係跟团來的嗎!想了解地道些的澳門,比較理想都係自由行來,盡量避開假期,周未日,這样住就合算很多,食也不用和人擠,
今次來有相睇嗎!私人醒些讓我們分享分享!

傑仔 2007-05-06 00:18
樓主所講ga豬扒包唔會係大利呀

achong 2007-05-06 00:59

kin 2007-05-06 01:16
下次記得搵(亞旦哥)..人又熱情..

1魚 2007-05-06 07:13
下次來澳門參加我們的釣友網聚

sang 2007-05-06 09:03

xuel502 2007-05-06 09:58
系啊!我系跟团来澳门,然后就自由行了!行左好多地方,官也街概野都吃塞了,虽然吾系吃得好多,但总算试过左味道,猪扒包就用左一个钟概时间系大利食到(要排队啊).
无啊!边有得相睇啊,都吾知边去稳个来,要亚旦哥介绍先得啊!下次你来广州啊,我介绍地靓女卑你认识下!!嘻嘻!!
如果有网聚概话就再好不过了!可惜尼次去无了,下次如果有机会概话一定参加!多谢!
嘻嘻!头先会错意添,以为你话我来澳门"相睇",有啊!有相睇啊!不过仲系其他地方!等我来返来之后发上去卑大家睇啊!记得留意啊!!

快攻仔 2007-05-06 12:58
去哥間大利要等一個鐘,真係比錢我都唔食喇

高比 2007-05-06 15:45
促進兩地經濟及文代交流啊~~~好事

常來澳門入客啦!無任歡迎啊~

cutekevin 2007-05-06 21:11
我打算下个月去一次,同太太一齐去逛逛.

哈哈兒 2007-05-06 22:39
大開眼界呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~你d腳毛

xuel502 2007-05-06 23:43
哈哈!!!甘先系男人啊!够man啊!!^_^!

查看完整版本: [-- 澳门之旅 --] [-- top --]