查看完整版本: [-- 【籌備】318会内賽 --]

-> 會 員 互 動 -> 【籌備】318会内賽 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

不是日本人 2007-03-05 15:33

【籌備】318会内賽

各位兄弟、姊妹、爆釣的、打亀的

暫定於3月18日吉日(星期日)籌辨第2次、澳門漁樂網磯釣会内賽
為令比賽更有気氛、希望大家能湧躍参加、正式日程、内容将於短期内公報、
由於漁樂網工作人員有限、相信30人以是参加人数的上限

小弟一人能力有限、現在未経同意下先点名幾名綱友為協助又或工作人員、没被点名但希望加入協助比賽的版主及綱友、請留言、、、当然工作人員也有参賽資格、感謝各位!

被点名人士
○智達仔
○JC
○奇一
○WHERO
○黄師博

初歩有興趣参加的請留言、

誠意接受大家自願性的讃助(現金OR賞品)

所有讃助用於本次活動。

不是日本人 2007-03-05 15:34
留位

不是日本人 2007-03-05 15:34
留位2

奇一 2007-03-05 15:40
等了一年了..............支持.........

whero 2007-03-05 16:47
支持~~~

不是日本人 2007-03-05 16:51
誠意要請各位自願性讃助本次活動

whero 2007-03-05 16:54
引用第5樓不是日本人2007-03-05 16:51發表的“”
誠意要請各位自願性讃助本次活動

好啦~~我會贊助呈洋阿波啦,不用一直提醒我吧~~~

不是日本人 2007-03-05 17:10
引用第6樓whero2007-03-05 16:54發表的“”

好啦~~我會贊助呈洋阿波啦,不用一直提醒我吧~~~

自願性的!

WHERO兄、除了賞杯、什麼都能贊助、贊助賞杯又自己拿回就、、、、

sang 2007-03-05 17:36
支持.... 我做工作人員得唔得呀

不是日本人 2007-03-05 17:52
引用第8樓sang2007-03-05 17:36發表的“”
支持.... 我做工作人員得唔得呀

当然歓迎、、、、歓迎歓迎歓迎歓迎!!!
318,,gogogogogogogo!

jc 2007-03-05 18:23
一年一度當然支持啦;我重有一請求...就是邀請(海X)都做埋工作人員;將佢嘅神秘威力減到最少!!

钓鱼必中 2007-03-05 18:37
有用得上我需要帮忙的话。我也可以做工作人员

小釣手 2007-03-05 18:38
各位大師父.................我又要去....

likevin 2007-03-05 18:48
不是日本人big brother
can u reserved 3 quato to hk member
thx

不是日本人 2007-03-05 19:18
引用第13樓likevin2007-03-05 18:48發表的“”
不是日本人big brother
can u reserved 3 quato to hk member
thx

.......

当然歓迎、本来真担心香港綱友人今年不能来了

不是日本人 2007-03-05 19:34
引用第12樓小釣手2007-03-05 18:38發表的“”
各位大師父.................我又要去....

歓迎各位綱友湧躍参加

jc 2007-03-05 19:39
引用第15樓不是日本人2007-03-05 19:34發表的“”

歓迎各位綱友湧躍参加

日本兄我諗要盡快設置(報名欄了!!

黑鯛之天敵 2007-03-05 19:41
參加~~~~~幫埋手都無問題~~~~~

不是日本人 2007-03-05 19:43
先要確認有多少賛助才能定下参加比賽費用、希望能做到便宜一点、多点綱友参加

whero 2007-03-05 19:47
引用第10樓jc2007-03-05 18:23發表的“”
一年一度當然支持啦;我重有一請求...就是邀請(海X)都做埋工作人員;將佢嘅神秘威力減到最少!!

這是大家的心願~~~~

sang 2007-03-05 19:49
海×一定參加

黑鯛之天敵 2007-03-05 20:04
引用第20樓sang2007-03-05 19:49發表的“”
海×一定參加

有你照顧佢實參加啦~~~~~佢長期指意你架啦~~~~辛苦哂~~~~

奇一 2007-03-05 20:14
引用第17樓黑鯛之天敵2007-03-05 19:41發表的“”
參加~~~~~幫埋手都無問題~~~~~

最緊要的幫手...........贊助...........

yellowfish 2007-03-05 20:30
支持.....讃助....
未諗到咩!!过幾日公告!!

小釣手 2007-03-05 20:36
讃助D咩好呢?

尾長 2007-03-05 20:39
參加......

sang 2007-03-05 21:05
引用第21樓黑鯛之天敵2007-03-05 20:04發表的“”

有你照顧佢實參加啦~~~~~佢長期指意你架啦~~~~辛苦哂~~~~

黑鯛兄,,呢個甘光榮ge責任留反比你lar..

ericsuper1 2007-03-05 21:45
去去去....^^

宮本 2007-03-05 21:51
一年一度大日子

點可以少得我

crazyscat 2007-03-05 23:04
所以話日本佬的確係....醒...白果達的確係....勁....JC的確係無得頂...

jc 2007-03-05 23:04
crazyscat

頭銜: 論壇版主
級別: 空服員
編號: 651
發帖: 390
貢獻值: 7 點
好評度: 399 點

支持,支持,等了很久的會賽終於有人提出了,.........地点時間???..幾時边度...人唔到都讚助到....今年我兩大老死做搞手我梗支持啦....白果達,,同唔係中国人搞cccccc....?過未諗到讚助D乜,,明天去行行釣具店先....haha

猫兄都話支持

肥仔 2007-03-05 23:21
我都想參加 , 不過經費有限 , 所以都係等章程出左先決定 la

海狗 2007-03-06 00:24
報名..........

sang 2007-03-06 00:25
引用第32樓海狗2007-03-06 00:24發表的“”
報名..........

你報名

海狗 2007-03-06 00:25
引用第10樓jc2007-03-05 18:23發表的“”

無問題........唔叫我都會幫手架啦...............話晒我都係老臣子黎架wo............

sang 2007-03-06 00:27
引用第34樓海狗2007-03-06 00:25發表的“”

無問題........唔叫我都會幫手架啦...............話晒我都係老臣子黎架wo............

你老臣子

黑鯛之天敵 2007-03-06 00:28
病情越來越嚴重~~~~~~

海狗 2007-03-06 00:30

barry 2007-03-06 11:36
报名!!去红树都得架,哈哈~

小魚兒 2007-03-06 11:48
我想參加.................要做d咩嫁..............????

奇一 2007-03-06 23:07
引用第39樓小魚兒2007-03-06 11:48發表的“”
我想參加.................要做d咩嫁..............????

帶多件救生衣....或釘鞋........准備給有需要的人...............還有腳線備多點..........

係咪呀狗哥...........

yellowfish 2007-03-11 20:24
快艇現共有7只如下..
囯.13822460780
明.13422667023
信.13822431848
京.13822433686
往.13822306069
歡.13536243045
日.13686952529

不是日本人 2007-03-12 08:48
感謝黄師苦代辨訂艇事宜、感謝!

查看完整版本: [-- 【籌備】318会内賽 --] [-- top --]