查看完整版本: [-- 記得黎呀!!!! --]

-> 裝 備 討 論 -> 記得黎呀!!!! [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

海狗 2005-07-28 00:42

記得黎呀!!!!

名人釣具大減價~~唔買都黎睇下~~去報釣魚團更有優惠tim呀~

點減法呀?減到幾時幾時呀?

光頭死神 2005-07-28 17:27
平乜丫..... 佢個度賣 d 野折完都仲貴過人地成舊水呀 !! 多 seven 魚 ~~!!!!

海狗 2005-07-28 23:56
系咩!!!你有去過咩!!!吹水。。。^(00)^

下面是引用海狗于2005-07-28 00:42发表的記得黎呀!!!!:
名人釣具大減價~~唔買都黎睇下~~去報釣魚團更有優惠tim呀~

被隻海狗搵左笨,今日去到得小小特價品就話大減價,想買既野都係減條毛!折都冇個!

1魚 2005-07-29 00:13
咁就當行街睇嘢囉~買賣既嘢,您情我願嘛...

海狗 2005-07-29 00:32
你來睇過D咩野!!!你唔開聲問!當然無折頭啦!!!

算啦!都費事再去!

1魚 2005-07-29 00:44
您地唔好頂咀啦!買野係一件開心既事~買唔到都唔係傷心既事喎

海狗 2005-07-29 00:51
你去唔去係你自己ge事!! ̄我又唔係話逼你一定要去!!做生意你情我願!!!

1魚 2005-07-29 00:55
係係係

吉村 2005-07-29 01:06
下面是引用海狗于2005-07-29 00:51发表的:
你去唔去係你自己ge事!! ̄我又唔係話逼你一定要去!!做生意你情我願!!!

呢句啱聽,牛唔飲水xxx牛頭低,價錢唔啱就唔買low!

跟本唔係e回事,係有人報流料話名人釣具大減價。
點知我一入去就大聲問有咩大減價野賣,點知個店員就直指面前d垃圾鐵版同浮波。
唔係下!........再問其他有冇大減價,佢地就話冇...........
嘩!咁都叫大減價呀?戈堆垃圾野係到幾年架啦!...............
不如講話名人釣具長期不計成本大清貨丫!

光頭死神 2005-07-29 13:46
haha ~~ 講得好 !!
就好似個 freams 4500J 咁 , 係名人度標1100 , 折盡都話850 , 仲要話好抵 ga la
但係漁獵人度都 freams 4000J 先係720 咋 !!

健尼 2005-07-29 14:06
但係e+冇貨呢~

放心!我問過,寄緊黎,下個月到。

barry 2005-07-29 15:16
好了。有你地系度我地米知道边度买野最平罗!!多谢!!

wah 2005-07-30 01:21
freams 4500j/4000j係香港成9百幾...折左...
睇黎澳門抵D lor

光頭死神 2005-07-30 01:56
坐船過黎買 law ~~ ^^

海狗 2005-08-02 00:49
你咁講就唔岩喇~~你想買咩野咪出聲囉~~你唔出聲點平俾你呀~~你想要咩既咪開個價黎囉~~

海狗 2005-08-02 00:52
我只不過係講俾你地聽邊度有平野~~你地唔去唔關我事~~我又無蝕底~~

健尼 2005-08-02 21:21
下面是引用海狗于2005-08-02 00:49发表的:
你咁講就唔岩喇~~你想買咩野咪出聲囉~~你唔出聲點平俾你呀~~你想要咩既咪開個價黎囉~~

咁講好似係度做wor~
甩生意???

奇一 2005-08-02 23:28
支持海狗講法,唔問又點有折呢?但折完的貨品,大多數都.............但有几樣都算平架...............睇下都無問題,最緊要合心水..

海狗 2005-08-03 00:10
^^"

健尼 2005-08-03 01:00
下面是引用奇一于2005-08-02 23:28发表的:
支持海狗講法,唔問又點有折呢?但折完的貨品,大多數都.............但有几樣都算平架...............睇下都無問題,最緊要合心水..

咁講下有乜品牌平~
睇下arm唔arm~

赤鬼 2005-08-03 01:28
係咪入去話海狗介紹會平D?

細橋 2005-08-03 04:43
平d都未必买,需要的话几贵都会买,最重要系d货吸引,我对d小玩意有兴趣

查看完整版本: [-- 記得黎呀!!!! --] [-- top --]