查看完整版本: [-- 【飲食篇】10–会展中心(漁人碼頭) --]

-> 澳門有什麼好玩 ! -> 【飲食篇】10–会展中心(漁人碼頭) [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

亞旦 2007-01-28 01:21

【飲食篇】10–会展中心(漁人碼頭)

今晚有幸参加朋友嫁女婚宴,宴设澳門漁人碼頭会展中心,

本人覺得那里是個擺酒席的好地方,沒論停車場,酒席大廳,司議,服务都一流,

在這里說說,希望對好事近的鱼网朋友有點滴启发。

邪海釣手 2007-01-28 01:46
無新娘照~~

亞旦 2007-01-28 01:48
引用第1樓邪海釣手2007-01-28 01:46發表的“”
無新娘照~~

不方便公開,邪海兄請諒!

bait 2007-01-28 01:48
我之前都有去過,,,,,但佢比我的感覺係吾夠專業lo
個外殼係好金碧輝煌,但內里就....

LK 2007-01-28 03:00
不知道幾時先有果日呢........

黑鯛之天敵 2007-01-28 06:58
真係好大~~~唔知擺酒d野好唔好食呢~~~~

sang 2007-01-28 20:37

不是日本人 2007-02-01 12:01
我門的目標是会員(澳門漁樂網)600名、出席会展中心団年飯(50席)、、、、、不過可能是NN年後、、、、[/SIZE]

亞旦 2007-02-01 12:09
引用第7樓不是日本人2007-02-01 12:01發表的“”
我門的目標是会員(澳門漁樂網)600名、出席会展中心団年飯(50席)、、、、、不過可能是NN年後、、、、[/SIZE]

有目標,就有实現的一天,努力我們会成攻的

馬仔@Horis 2007-02-06 01:37
噫 ?? 你識 新郎 定 新娘呀 ??? 果D相咪係我老板既婚宴 ~~~我都係相入面......

亞旦 2007-02-28 11:32
引用第9樓馬仔@Horis2007-02-06 01:37發表的“”
噫 ?? 你識 新郎 定 新娘呀 ??? 果D相咪係我老板既婚宴 ~~~我都係相入面......

馬仔,終于出現了,我喺女方父親的朋友,因女方父親是位釣鱼人仕,以他得知當晚的新郎哥也
是位釣鱼人仕,當時就想這內边定要漁樂网的网友,果然你出現了---謝謝你的回應。

馬仔@Horis 2007-04-11 04:49
HAHA   咁岩呀 ~~~咁我見過你未GA ????我識唔識你 ??

兒島玲子 2007-04-11 08:45
我舊公司都有係果度搞過function,場地面境方面係唔錯,不過食物一般,而且真係唔平.......
旦哥,你朋友都非常有米

亞旦 2007-04-11 08:50
引用第12樓兒島玲子2007-04-11 08:45發表的“”
我舊公司都有係果度搞過function,場地面境方面係唔錯,不過食物一般,而且真係唔平.......
旦哥,你朋友都非常有米

幾時和宮本在這里擺它一百几十圍啊!

兒島玲子 2007-04-11 09:09
咁一定要有旦哥有情贊助囉~~~~

亞旦 2007-04-11 09:21
引用第14樓兒島玲子2007-04-11 09:09發表的“”
咁一定要有旦哥有情贊助囉~~~~

有誠意,咁就友情贊助四圍“酒”啦!

兒島玲子 2007-04-11 09:41
引用第15樓亞旦2007-04-11 09:21發表的“”

有誠意,咁就友情贊助四圍“酒”啦!

係四圍"酒"得四圍"走"呀 ????

亞旦 2007-04-11 09:50
引用第16樓兒島玲子2007-04-11 09:41發表的“”

係四圍"酒"得四圍"走"呀 ????

係四圍"酒"得四圍"走"呀 ????四圍太多嘅話,一“席酒”就算啦!

以上純粹講笑,冇介意,但衷心希望你們早日拉埋天窗,

兒島玲子 2007-04-11 11:56
放心啦~~~~
請飲一定預埋你

sang 2007-04-11 12:05
引用第18樓兒島玲子2007-04-11 11:56發表的“”
放心啦~~~~
請飲一定預埋你

玲子小姐

兒島玲子 2007-04-11 13:14
唔會少左生哥你......

亞旦 2007-04-11 16:18
引用第18樓兒島玲子2007-04-11 11:56發表的“”
放心啦~~~~
請飲一定預埋你

咁我赶快去買個猪仔錢罐,籌定人情先,謝謝了。

查看完整版本: [-- 【飲食篇】10–会展中心(漁人碼頭) --] [-- top --]