查看完整版本: [-- 第一輯釣魚片出爐 --]

-> 釣 魚 影 片 -> 第一輯釣魚片出爐 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

Honfer 2007-01-22 02:49

第一輯釣魚片出爐

第一次整短片,真係吾係太熟,曬左好多時間...不過出泥效果自己都覺得滿意。

片長:4分鐘

內容: 弓魚過程

人物: 水哥、肥仔、呀保、偉樂

留意下d 音樂同動作

去片

ericsuper1 2007-01-22 03:26
HAHAH~ 好正好perfect一下次我又去玩...^^

mac 2007-01-22 03:32

LK 2007-01-22 04:06

dacky 2007-01-22 06:43
死仔又話叫我up上去 ^^   我都up左

路過... 2007-01-22 08:41
拍得幾好!!

玄武 2007-01-22 09:17

肥仔都跑得好快喎............. 有無跌親個羅友呀

肥仔 2007-01-22 09:57
最衰而家係學校 , 上唔到youtube , 好想快d 睇下 ^^
做乜我會跑好快 ge , 幾時 ga

hamling 2007-01-22 10:30
ok wo~~~整得唔錯....!!!
其實我都想去ga~~but冇咩fd like 釣魚.....

黑鯛之天敵 2007-01-22 12:36
$#^@#%^@!#~~~~你勾到我呀~~~即刻同我出去~~~

1魚 2007-01-22 13:03
好~繼續拍好片!!

四眼妹 2007-01-22 13:10
肥仔跌到好慘wo....^^
康c苦好勁呀~~比個叻你 你用咩黎剪架?

阿B 2007-01-22 13:43
睇唔到ge...點解有冇人可以教下我ar....

肥仔 2007-01-22 13:46
衰人 , 賤人
仲要 remix 我跌低戈度

小龍 2007-01-22 17:51
食餸........食嘟..........食蕉~~~

智達 2007-01-22 18:02
正!好片,值得一贊.........

黑鯛之天敵 2007-01-22 18:05
引用第15樓智達仔2007-01-22 18:02發表的“”

下次幫達哥你拍返一輯好唔好~~~

海狗 2007-01-22 19:02

壞人 2007-01-22 19:19
哇,好正啊。。。春春下次带我去学下野。

sang 2007-01-22 20:20
好片

邪海釣手 2007-01-22 23:41

Honfer 2007-01-23 00:08
引用第1樓ericsuper12007-01-22 03:26發表的“”
HAHAH~ 好正好perfect一下次我又去玩...^^

都吾知幾多年無見過你~~

Honfer 2007-01-23 00:12
引用第5樓路過...2007-01-22 08:41發表的“”
拍得幾好!!

拍就都係咁對住個人,如果你話我整得好我仲開心

Honfer 2007-01-23 00:12
引用第4樓dacky2007-01-22 06:43發表的“”
死仔又話叫我up上去 ^^   我都up左

算le.....都過去左...就好似隻ns10 咁

Honfer 2007-01-23 00:13
引用第6樓玄武2007-01-22 09:17發表的“”

肥仔都跑得好快喎............. 有無跌親個羅友呀

老cat 燒so.....

肥仔 2007-01-23 00:15
我16歲咋 , 好老咩?

Honfer 2007-01-23 00:15
引用第8樓hamling2007-01-22 10:30發表的“”
ok wo~~~整得唔錯....!!!
其實我都想去ga~~but冇咩fd like 釣魚.....

漁網朋友算吾算朋友先...... 我都係呢到識左吾少陌生人...

Honfer 2007-01-23 00:16
引用第9樓黑鯛之天敵2007-01-22 12:36發表的“”
$#^@#%^@!#~~~~你勾到我呀~~~即刻同我出去~~~

本來另外個段攪笑d .....不過d 粗口仲

Honfer 2007-01-23 00:18
引用第11樓四眼妹2007-01-22 13:10發表的“”
肥仔跌到好慘wo....^^
康c苦好勁呀~~比個叻你 你用咩黎剪架?

肥仔跌到真係好慘......我地笑得好慘。

我用windows 個個泥剪....發覺都幾易上手....

Honfer 2007-01-23 00:22
引用第13樓肥仔2007-01-22 13:46發表的“”
衰人 , 賤人
仲要 remix 我跌低戈度

比你做男主角仲要放你係最頭,己經比曬面你le。我本來重複五次架....
不過驚笑爆嘴先做番3 次炸.....仲吾多謝我

Honfer 2007-01-23 00:23
引用第10樓1魚2007-01-22 13:03發表的“”
好~繼續拍好片!!

你講釣魚片定其它片先

阿B 2007-01-23 00:27
點解我睇唔到ge.....?

1魚 2007-01-23 00:29
引用第30樓Honfer2007-01-23 00:23發表的“”

你講釣魚片定其它片先

釣魚呀

我都好耐冇拍釣魚片喇,搵日都拍翻小小段先,最衰張咭只能拍3分鐘左右.....我都係用window既movie maker就可以夠用了

Honfer 2007-01-23 00:30
引用第15樓智達仔2007-01-22 18:02發表的“”

我仲以為達哥你失左踪tim...多謝支持

Honfer 2007-01-23 00:30
引用第19樓sang2007-01-22 20:20發表的“”
好片

好似下一出片有你份wo

1魚 2007-01-23 00:32
引用第31樓ar~b2007-01-23 00:27發表的“”
點解我睇唔到ge.....?

您個電腦過期了~要upate一下....
去下載 FlashPlayer 就可以睇到了

Honfer 2007-01-23 00:33
引用第32樓1魚2007-01-23 00:29發表的“”

釣魚呀

我都好耐冇拍釣魚片喇,搵日都拍翻小小段先,最衰張咭只能拍3分鐘左右.....我都係用window既movie maker就可以夠用了

一次3 分鐘.....五次就有15 分鐘.....剪埋都夠le...

1魚 2007-01-23 00:35
Flash player, 快的多媒體扣好的戲, 象交互的生氣,飛的標識語,並且在宏中等被創造了的圖形一樣閃光。這個播
放器是很小的,僅僅花一短時間下載,並且為在網上經歷多媒體是一個大起點。閃光也支持聽覺的流的
MP3 ,交互的界面,並且更多。都flash格式能與這個最新版本被看。
瀏覽器的外掛程式,目前有釵h的網站使用Flash來展現網站動畫、互動的效果、 Flash擁有強大的動畫與向量畫效果,而Flash Player即是提供你的瀏覽器、可觀看出Flash的網頁特效的工具。

下載點:
http://hotdl.com/dl/remote_download.php?code=aHR0cDovL2Rvd25sb2FkLm1hY3JvbWVkaWEuY29tL3B1Yi9zaG9ja3dhdmUvZmxhc2gvZnJlZV9saWNlbnNlL2ZsYXNoNy9lbmdsaXNoL3dpbjk1bnQvNy4wLjE5LjAvZmxhc2hwbGF5ZXI3X3dpbmF4LmV4ZQ==

阿B 2007-01-23 02:14
都係唔得ge.........?

Ar保 2007-01-23 02:27
幾正wo真係~kaka

1魚 2007-01-23 03:06
引用第38樓ar~b2007-01-23 02:14發表的“”
都係唔得ge.........?

點會唔得呀~
一係下載一個叫做 FLVPlayer 1.32 免費程式,用來觀看這類影片,效果會更好更暢順,但要把影片的網址改一下~我有發過教學帖
http://www.fishingmacau.com/bbs/read.php?tid=9561

FLVPlayer 1.32 下載點
http://reg.softking.com.tw/freeware/download.asp?fid3=24093

1魚 2007-01-23 03:14
用FLVPlayer 是絕對可以觀看,且效果更好!

阿B 2007-01-23 10:39
睇到la..thx....1魚叔ar....

dacky 2007-01-23 11:46
引用第18樓壞人2007-01-22 19:19發表的“”
哇,好正啊。。。春春下次带我去学下野。

去幫你拍片 ^^

dacky 2007-01-23 11:50
引用第23樓Honfer2007-01-23 00:12發表的“”

算le.....都過去左...就好似隻ns10 咁

唔好再提ns-10啊 , 都未試過咁樣比人強暴傢 , 眼見兒子離我而去

話過唔會再有下一次.....

四眼妹 2007-01-23 13:28
引用第28樓Honfer2007-01-23 00:18發表的“”

肥仔跌到真係好慘......我地笑得好慘。

我用windows 個個泥剪....發覺都幾易上手....

我用開會影會聲10架....^^

同济道人 2007-01-24 17:56
太慢了!

青頭 2007-01-25 01:19
做咩個尾個度有我地拍巴士阿叔個d片架~~~~

dacky 2007-01-25 01:29
戈次佳記拍傢 ^^

青頭 2007-01-25 01:42
我唔記得左邊個係阿叔~~~~~

查看完整版本: [-- 第一輯釣魚片出爐 --] [-- top --]