查看完整版本: [-- 東区磯釣釣況調査【2007年1月】 --]

-> 海 磯 釣 訊 -> 東区磯釣釣況調査【2007年1月】 [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

不是日本人 2007-01-19 10:18

東区磯釣釣況調査【2007年1月】

発這個調査貼的目的是希望磯釣的朋友、無私的把最近釣況提供給大家参考。如果大家都誠実的投票、釣況将更清楚、(註:厳禁悪性提供假情報)[/SIZE]

亞旦 2007-01-19 10:21
冇一項有我份。

不是日本人 2007-01-19 10:24
九州島打亀也算東区打亀[/SIZE]

亞旦 2007-01-19 10:54
那我投尾二個項1票,

黑鯛之天敵 2007-01-19 13:16
今年我都好似未出過礁.......

不是日本人 2007-01-19 13:28
引用第4樓黑鯛之天敵2007-01-19 13:16發表的“”
今年我都好似未出過礁.......

1月1,2日比賽個日、你釣到牛糞、黒沙架波[/SIZE]

黑鯛之天敵 2007-01-19 13:29
引用第5樓不是日本人2007-01-19 13:28發表的“”

1月1,2日比賽個日、你釣到牛糞、黒沙架波[/SIZE]

係啵~~~太耐唔記得左添~~~~

不是日本人 2007-01-19 13:30
海狗丸最底個2個選択快填上[/SIZE]

川口 2007-01-19 21:08
九州島打亀也算

奇一 2007-01-19 23:01
你唔系針對我才發個帖嘛..............

宮本 2007-01-19 23:03
連打龜真的要報... 我睇沒人敢再去釣魚了

嘿嘿

黑鯛之天敵 2007-01-20 00:11
引用第9樓奇一2007-01-19 23:01發表的“”
你唔系針對我才發個帖嘛..............

哈哈~~~~

钓鱼必中 2007-01-20 00:22
一月份我真系无去过啊 !点填吖

achong 2007-01-27 23:44

查看完整版本: [-- 東区磯釣釣況調査【2007年1月】 --] [-- top --]