查看完整版本: [-- 請問澳門邊到有夜光漆賣? --]

-> 裝 備 討 論 -> 請問澳門邊到有夜光漆賣? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

請問澳門邊到有夜光漆賣?

請問澳門邊到有夜光漆賣?

記得十幾年前買過黎玩,但而家周圍都搵唔到??????

1魚 2005-07-23 22:40
台灣的釣魚舖很普遍都有賣,用來鉿釣友做自製浮標的,澳門如果釣魚舖無售賣的話,可能大型文具店如高士德馬路致富之類或許有賣,不妨問問看

Ar保 2005-07-24 11:28
錯錯錯﹐最有可能有得買既就係玩具城和新龍等模型鋪﹐我小時候玩模型和4驅車就經常買來用﹐品質也不錯的

下面是引用攻略王于2005-07-24 11:28发表的:
錯錯錯﹐最有可能有得買既就係玩具城和新龍等模型鋪﹐我小時候玩模型和4驅車就經常買來用﹐品質也不錯的

兩間現玩具城都話冇。

請問新龍係邊到?

健尼 2005-07-24 22:20
早幾年我係玩具城都見過 一支好細支 要三十幾
我上個月去問過 玩具城都話冇~

1魚 2005-07-27 13:11
(補發帖文)
(1)竹林有賣,但只是營光漆
(2)新龍在陪正後門和盧九花園附近

新龍都話冇!

仲有冇其他地方?

1魚 2005-07-27 13:43
高士德致富有冇可能會有呢?

光頭死神 2005-07-30 02:00
最簡單係出大陸 , 去 d 賣夜光飾物既商店度就有 ga la ~ 廿幾蚊一樽仔

健尼 2005-08-08 00:15
今日去廣州天河大厦地下 左手面最篤o個間野有
每支13蚊 我買o左兩支 有人去開廣州叫人買la~

查看完整版本: [-- 請問澳門邊到有夜光漆賣? --] [-- top --]