查看完整版本: [-- 澳门, 珠海或香港没有再办往聚了吗? --]

-> 會 員 互 動 -> 澳门, 珠海或香港没有再办往聚了吗? [打印本页] 登录 -> 注册 -> 回复主题 -> 发表主题

犬齒鮪 2006-12-16 16:29

澳门, 珠海或香港没有再办往聚了吗?

最近各位没有再办网聚了吗?? 渔乐网好像静悄悄的~~

黑鯛之天敵 2006-12-16 16:32

wah 2006-12-16 16:34
本來聽日有....
kin,磯師父,筏仔,小堡,玄武,小銘......各有各節目.....

我......

見血方休 2006-12-16 16:35
睇來今次要總裁親自出馬喇

sang 2006-12-16 16:35
問海狗

見血方休 2006-12-16 16:38
引用第4樓sang2006-12-16 16:35發表的“”
問海狗

成事X粥,敗X有魚

黑鯛之天敵 2006-12-16 16:43
打窒佢~~~~~

見血方休 2006-12-16 16:59
一於發動倒狗大油行

犬齒鮪 2006-12-16 17:04
引用第2樓wah2006-12-16 16:34發表的“”
本來聽日有....
kin,磯師父,筏仔,小堡,玄武,小銘......各有各節目.....

我......

WAH仔,圣诞节就到, 快D揾个靓既欢度刺激平安夜啦~~

犬齒鮪 2006-12-16 17:05
惨..........渔乐网步步艰难..........网聚搞吾起.........

黑鯛之天敵 2006-12-16 17:15
海狗快d蒲頭~~~~有人問責啦~~~~

阿B 2006-12-16 19:53

海狗 2006-12-17 01:48

我攪網聚哥陣得哥小貓3~4隻.....依家要問責就成村人...........

唉.....一魚叔唔係度就係差d架喇............

1魚 2006-12-17 01:54
引用第12樓海狗2006-12-17 01:48發表的“”

我攪網聚哥陣得哥小貓3~4隻.....依家要問責就成村人...........

唉.....一魚叔唔係度就係差d架喇............

不如定實每個月第一個星期五6~8點或7~9點,關閘m記小聚~可遲到可早走

星期六日有好多都想出關釣魚

海狗 2006-12-17 02:35
引用第13樓1魚2006-12-17 01:54發表的“”

不如定實每個月第一個星期五6~8點或7~9點,關閘m記小聚~可遲到可早走

星期六日有好多都想出關釣魚

但係我覺得每月一次好似密左d.........

1魚 2006-12-17 02:43
引用第14樓海狗2006-12-17 02:35發表的“”

但係我覺得每月一次好似密左d.........

但可以方便多一些不相同工作的人~今個月不能來就下個月~主要是小聚一下,應該好多新手都想認識一下老手的.....

海狗 2006-12-17 02:46

眼訓呀...聽日再傾傾佢................

邪海釣手 2006-12-17 19:51

不是日本人 2006-12-18 11:35

其実、、、、、、、、、、、、所以、、、、、、、、、、、、、、、、、、又因為、、、、、、、、、、、但係、、、、、、、、、、、、、、、、、、不如、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、、

查看完整版本: [-- 澳门, 珠海或香港没有再办往聚了吗? --] [-- top --]